Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Καθήλωσε τους Κεφαλλονίτες της Αθήνας ο Μεταξάς!!!!

Ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό των σεισμών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι χθες Σάββατο το Βράδυ βρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Κεφαλλήνων Κηφισίας. «60 χρόνια μετά τους σεισμούς» ήταν η ομιλία του συμπατριώτη μας καθηγητή Γεράσιμου Μεταξά για τους σεισμούς εκείνο τον Αύγουστο του 53. Η έρευνα του καθηγητή ήταν εμπλουτισμένη με προσωπικές αναφορές για το πώς έζησε εκείνος τους σεισμούς, ως νέος φοιτητής ιατρικής.  Το κοινό είχε καθηλωθεί ακούγοντας προσεχκτικά την αφήγηση του κ. Γεράσιμου Μεταξά.
Στο τέλος της ομιλίας του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων Βορείων Προαστίων Κηφισίας κ. Διονύσης Κεκάτος εκ μέρους του συλλόγου έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο στον ομιλούντα καθηγητή. δείτε την ανάρτηση στο  http://www.e-kefalonia.net
metajas
metajas_khfisia2

2 σχόλια:

  1. Μάλλον λίγο πίσω έχουνε μείνει αυτοί.
    Ελπίζω στην επόμενη μάζωξή τους να μιλήσουνε για τσού εράνους των Θιακοκεφαλλονιτών υπέρ των προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής.
    Άμα εκθέσουνε και το σπαθί του «Μαύρου Καβαλάρη» θα είναι η τέλεια επιτυχία!
    Είναι αυτό που λέμε «εδώ ο κόσμος πνίγεται και ο σύλλογος χτενίζεται».

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα,,κατι άλλο νομιζα πως λέει η φράση με το χτενιζεται ,αλλα θα μου βγάλουν ακατάληλο το μπλοκ!!,,, καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή