Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Επετεύχθη διπλός ο στόχος!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Εκπρόσωποι συλλόγων που έλαβαν μέρος στην κοινή εκδήλωσηΤο Σάββατο βράδυ 7 Φεβρουαρίου 2015, στο κέντρο διασκεδάσεως “ΣΤΑΤΕΡΙ” στα Περατάτα, Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι της Κεφαλονιάς με συμμετοχή και της ΚΕΔΗΚΕ, διοργάνωσαν από κοινού εκδήλωση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ειδικών σχολείων Περατάτων και Φαρακλάτων, στόχος ο οποίος επετεύχθη πλήρως, με δεύτερη επιτυχία την χορήγηση δύο γευμάτων στο γηροκομείο Κεφαλονιάς, από τα φαγητά που απλόχερα μαγείρεψαν οι κυρίες των Συλλόγων.
 Η είσοδος των 10 ευρώ είχε μοναδικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση των σχολείων, διότι τα φαγητά, το κρασί και αναψυκτικά, ήταν προσφορά των συλλόγων.
Εντυπωσιακή η παρουσίαση ρώσικων χορών από τις όμορφες ρωσίδες, μέλη του Συλλόγου Ροσώφωνων και Φίλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης “ΜΙΡ”, που καθήλωσαν τους παριστάμενους, αφού ήταν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Το άφθονο κρασί γρήγορα έφερε το κέφι με μοναδικό να αναστενάζει και να παραπονιέται την... πίστα!
Αξίζουν συγχαρητήρια σ' όλους τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος σ΄αυτή την εκδήλωση αληλεγγύης, που πρέπει να συνεχιστεί και σ΄άλλους τομείς, όπως η διακριτική ενίσχυση οικογενειών που υποφέρουν από την οικονομική κρίση, αιμοδοσία κ.α.
Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκκάτος και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος στην κοινή εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης των ειδικών σχολείων είναι: ΚΕΔΗΚΕ, “ΑΙΝΟΣ” Βλαχάτων, “ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ” Ελειού, “ΠΗΝΕΛΟΠΗ” Σκάλας, “ΠΛΑΤΑΝΟΣ” Λουρδάτων, “ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ” Πάστρας, “ΠΡΟΝΗΣΟΣ” Πόρου, “ΑΡΑΚΛΙ” Αγ. Ειρήνης, “ΟΙ ΠΡΟΝΟΙ” Καπανδριτίου, “ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ” Τζαννάτων, “ΤΟ ΚΟΡΩΝΙ” Βαλεριάνου, “Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ” Σιμωτάτων, “ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ” Φαρακλάτων, “ΜΙΡ” Σύλλογος Ροσώφωνων και Φίλων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ελειού – Πρόνου.

Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς Ευγ. Κεκκάτος
Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος
Χαράλαμπος Μινέτος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου