Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟ-ΟΜΗΡΙΣΤΕς ,,ΜΕ ΚΟΓΙΟΝΑΡΟΥΝ

ΚΑΜΠΑΝΗΣ  ΣΕ


Οι τοποθεσίες Αιγίλιψ και Κροκύλεια σημαίνουν απόκρημνες τοποθεσίες άρα δε μπορεί να είναι η…
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ,, ΤΟ ΞΕΡΩ ,, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗς ΟΤΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ) , ΛΕΩ πχ,, οσοι καπνιζουν ειναι ΑΝΟΗΤΟΙ, πανε άμεσως 4-5 εκατομυρια ελληνες να λένε οτι τους εβρισα, λέω οτι όσους δεν τους ενδιαφερει η Ιστορία μας, είναι και αυτοί ΑΝΟΗΤΟΙ, πάνε και 7-8 εκττομυρια ελληνες ακόμη,, ποσοι μας εμειναν να με εκτιμουν ,, χαχα,, με το κοσκινισμα βγάλαμε αρνητικο αριθμο.

  2. Τώρα, αυτή τη στιγμή, είμαι με έναν άγριο από τον Πύργο, από αυτούς τους μελαχρινούς από τον Ήλιο των χωραφιών με τα καρπούζια και τις φράουλες... Και με ρωτάει σε έξαλη κατάσταση: "-Ποιός είναι αυτός που έκοψε το χάρτη της πατρίδας μου και τη βούλιαξε κάτω από τη θάλασσα, να τον σκοτώσω;"
ΚΑΙ
ΑΡΗΣ
  1. Άξιος το λοιπόνε ο Μακαριότατος Μητροπολίτης μας!
    Μία παράκληση και από μένανε.
    Μία παράκληση τση ταπεινότητός μου:

    Μήπως μπορεί η Αγιοσύνη του να ευλοήσει πρώτα εμένανε και έπειτα όλους μας εδώ πέρα μπας και σφίξουνε λίγο τα μυαλά μας αρχικά?
    Και από υποχρέωσή μου σε κάποιο φίλο, μια ευλογιά για εκείνονε το δρόμο του ΧΑΡΑΚΑ γιατί μόνο με ευλογία τση Αγιοσύνης του πλέον, είναι δυνατόν να τελειώσουνε τα βάσανα των Ρισσιάνωνε, μια και πιστεύω ότι σάματι στοιχειωμένος δρόμος κατάντησε!

    Προσκυνώ Δέσποτα.
  2. δεν ξέρω αν εισακουστεις,, εγω μολις αγιαστηκαμε,, εβαλά το λαπτοπ να φορτωνει βιντεο και φωτο,, και πηγα να μαζέψω τους ευλογημένους καρπούς της θεάς Αθηνάς,, μια χαρα μερα,, μην την χασουμε ολοκληρη


Να προσέχεις ορέ γιατί δε ξέρω άμα ευλόησε η Αθηνά τσι ελιές, εκειό που ξέρω είναι ότι τα «είχε» και με τα φίγια και έχει κάτι ελιές ζωγραφιές από τσου αρχαίους, ελιές με φίγια γύρω – γύρω. Άσε που άμα ψάξεις και η Αθηνά με φίγια στο λαιμό να κρέμουνται φαίνεται, αλλά και στην ασπίδα τση φίγια κολοβά έχει απάνου. Άσε που και τσου Δελφούς το όνομα Πυθία σημαίνει βρώμα από τη δυσοσμία που έβγαζε μια δράκαινα ψόφια, που είχε λέει σκοτώσει ο Απόλλωνας! Τελικά το ηφαίστειο του Αβραάμ δεν ήτανε στο Πυροβούνι αλλά έδεκει τσου Δελφούς και από τη βρώμα των αερίων μαστούρωνε η Πυθία, το μυρίζανε και οι απ΄ όξου και νομίζανε ότι βρωμάει η δράκαινα!!! Χα χα χα χα. Πάντως κατεβαίνοντας για Πόρο δε βρωμάει τίποτσι!! Ω Άγιε βάλε το χέρι σου να μην αποκουρλαθούμε τελείως! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σεΘερμή υποδοχή στον Πόρο στον Μητροπολίτη Δημήτριο


1 σχόλιο:

  1. Ορέ Γιώργη τα θέλει και ο αποτέτοιος σου που σε βρίζουνε.
    Πας και λες ανόητους αυτούς που καπνίζουνε, μα αυτοί που καπνίζουνε είναι αυτοί που διαβάζουνε ιστορία και προκειμένου να δαγκάσουνε κανέναν στο γουργούρι χαλαρώνουν με κάνα τσιγάρο, άρα καλά κάνουνε!
    Μετά λες αυτούς που δε θέλουνε να γνωρίσουν ιστορία ανόητους, αυτούς δηλαδή που έχουνε την ησυχία τσου, που άμα και διαβάσουνε και ξεστραβωθούνε στο τι γινόταν και συνεχίζει να γίνεται γύρω τσου θα γίνουνε καπνιστές για να ηρεμίσουνε και θα τσου πεις πάλε ανόητους γιατί τώρα θα καπνίζουνε!!
    Κάπου πρέπει να κάτσει η μπίλια που λένε, δε νομίζεις?
    Παν μέτρον άριστον φίλε.
    Πάρε τσι καμπάνες, άμα βαράνε για χαρά ευχάριστες είναι. Αλλά άμα βαράνε συνέχεια 5 ώρες σου μπάζουνε το διάολο μέσα σου, ή δεν στόνε μπάζουνε?
    Πας στη κόλαση χωρίς να το καταλάβεις και άντε καθάρισε.χα χα χα.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή