Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

«Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


H ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Καλόσαυρος» έρχεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2016 στον Δημοτικό Κινηματογράφο από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς. Δείτε το trailer και διαβάστε λεπτομέρειες για την εντυπωσιακά σχεδιασμένη προϊστορική περιπέτεια που συνδυάζει σασπένς, συναίσθημα και θετικά μηνύματα.

H υπόθεση της ταινίαςH νέα ταινία της Disney/Pixar θέτει το ερώτημα: τι θα συνέβαινε αν ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, έβγαινε εντελώς εκτός πορείας και δεν έπεφτε ποτέ στον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι τεράστιοι δεινόσαυροι να μην εξαφανιστούν ποτέ; Η Pixar σας πάει ένα επικό ταξίδι μέσα στον κόσμο των δεινοσαύρων όπου ένας Απατόσαυρος, που ακούει στο όνομα Άλρο, κάνει έναν απίθανο ανθρώπινο φίλο. Όσο ταξιδεύει μέσα από άγρια και μυστήρια τοπία, ο Άρλο μαθαίνει τη δύναμη της αντιμετώπισης των φόβων του και ανακαλύπτει τις πραγματικές του ικανότητες.
Ημέρες και ώρες προβολών:Σάββατο 2 Ιανουαρίου → 6.00 μ.μ.
Κυριακή 3 Ιανουαρίου →  12.00μ.μ. & 6.00μ.μ.
Γενική Είσοδος: 6,00€
Είδος: Κινούμενα σχέδια
Παραγωγή: 2015
Διάρκεια: 93΄
Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον
* Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου θα συνεχιστεί με την ταινία «ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου