Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΦΑΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΕΛΛΑΣ ΜΠΑΣΚ. 2015-16 ΚΥΠ. ΗΜΙΤ βΜια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Μπάσκετ είναι γεγονός στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αφού ο Φάρος Κερατσινίου  ομάδα προερχόμενη από την Α2 νίκησε τον ΠΑΟΚ με 69-65 και πέρασε στον τελικό όπου θα συναντήσει τον Παναθηναικό. Η ομάδα του Αντρέα Πολέμη κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε με τους Θεσσαλονικείς να μην μπορούν να επιβάλουν τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του ματς έδειξαν πως ήθελαν να πάνε σε παίχνίδι πέντε εναντίον πέντε να μην ανοίξει το σκορ και θέλησαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ τα μακρινά σουτ παρά να αφήσουν ελεύθερο τον Σχορτσιανίτη. Η επιλογή τους βγήκε αφού ο μόνος διακριθείς από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν ο Σοφοκλής με τους υπολοίπους να έχουν απόδοση κάτω του μετρίως. Όλοι οι παίκτες του Φάρου έδωσαν πολύ παραπάνω από τις δυνατότητες τους και άξιζαν αυτή την πρόκριση έχοντας όμως ως ηγετική μορφή τον Παπαμακάριο. Η ομάδα του Κερατσινίου έγινε η μόλις τρίτη ομάδα της Α2 που θα παίξει στον τελικό αλλά είναι η μοναδική που στον ημιτελικό νίκησε ομάδα της Α1.
ΦΑΡΟΣ – ΠΑΟΚ      69 – 65 

Τα δεκάλεπτα: 18-14 , 32-31 , 51-48 , 69-65.
ΦΑΡΟΣ: Παπαδόπουλος , Καράμπουλας 9π. , Μπατής 10π. , Πετροδημόπουλος 6π. , Λιακόπουλος 2π. , Αγγελόπουλος 3π. , Κομποδιέτας 6π. , Κατούφας 2π. , Παπαμακάριος 21π. , Σκορδίλης 10π.
ΠΑΟΚ: Τέπιτς 9π. , Βασιλειάδης 10π. , Κακαρούδης , Τσόχλας 3 π. , Δέδας 1π. , Μαργαρίτης 5π. , Σχορτσανίτης 18π. , Ντούβνιακ 11π. , Μάρκοβιτς 6π. , Χάτσερ 2π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου