Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Εγινε χθες η κοπή της πίτας του «Αιγιαλού»

Γέμισε από κόσμο χτες, το "Σπίτι Φιλίας Σάμης"! Αιτία; η κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σάμης ο "Αιγιαλός". Σε μια όμορφη γιορτή που είχαν ετοιμάσει το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου, Σαμικοί και Σαμικές, πέρασαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα, με κουβεντούλα, μεζέδες, γλυκά και αναψυκτικά, που οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, είχαν φροντίσει να  υπάρχουν σε αφθονία!
Παρόντες επίσης και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Σάμης κ. Γαβρίλης Ρασσιάς, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γριζάτων ο "Άγιος Ιωάννης" και η για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερικέτη Τζανετάτου. Την πίτα ευλόγησαν και έκοψαν, οι εφημέριοι των ναών Σάμης και Καραβομύλου, π. Παΐσιος Παράσχης και Κωνσταντίνος Φλαμιάτος. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Μαρούλη, σε σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όμορφης γιορτής. Το φλουρί της βασιλόπιτας "έπεσε" στην κ. Γεωργία Φλαμιάτου - Φιοραβάντε.

 Το δώρο, προσφορά του Συλλόγου, κρυστάλλινο διακοσμητικό αντικείμενο, από το κατάστημα "Μαμούθ". Κλείνοντας να σημειώσουμε πως: Η Βασιλόπιτα ήταν προσφορά της αρτοποιίας "Αδελφοί Σπαθή", τα αναψυκτικά και τα νερά,  από το super market "Ρασσιάς", οι μεζέδες και τα γλυκά, από τα μέλη του Συλλόγου.

Τάσος Καβαλλιεράτος.
Ακολουθούν φωτογραφίες και σχετικό video, από τη χτεσινή γιορτή. 


Movie Maker: - Slideshow
ΠΗΓΗ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου