Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΠΥΡΟΥ ΡΟΚΚΟΥ,, ΠΡΟς ΤΟΥς ΟΡΕΙΒΑΤΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Πρώτα αυτή η φωτό με κάνει να ζηλεύω.
Δεύτερο, το μονοπάτι Δραπανίτικα – Άσσος είναι πολύ ωραία διαδρομή και ονομάζεται δρόμος του Αγριόσυκου.

Τρίτο, εκειές τσι πλάκες στο δρόμο του κάστρου να τσι προσέξετε γιατί τσι κουβάλησε ο Οδυσσέας από τη Θεσπρωτία όταν τσιλιπούρδιζε με τη Βασίλισσά της την Καλλιδίκη.
Τέταρτο, να κατεβάσει μια ξανθιά κυρία το χέρι της γιατί δε βλέπω το σπίτι μου.
Πέμπτο, να δείτε με τα μάτια σας την κτητορική επιγραφή δεξιά στην κεντρική είσοδο του κάστρου και να «δοξάσετε» την αρχαιολογική υπηρεσία που κοντεύει να καταστραφεί και αυτή δε βλέπει τίποτα.
Έκτο, πηγαίνοντας για το μύλο (εσωτερικός δρόμος δεξιά από την πύλη) να δείτε όταν φτάσετε, την αρχαία παραστάδα τση πόρτας του αρχαίου παλατιού και ένα κανόνι (από τα πολλά του κάστρου) πεσμένο απουκάτουθε που το τρώει η σκουριά.
Έβδομο, δυστυχώς θα είμαι εκεί λίγο αργότερα και χάνετε το κέρασμα!
(Ορέ πως και τη γλύτωσα, Άγιο έχω προστάτη)!! Χα χα.
Σπύρος Ρόκκος

Υ.Γ.
Και να προσέχει το blog γιατί από τα αηπάνουθε σχόλια αυτό με τσι εκκλησιές δεν είναι του aris αλλά δικό μου.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ


το ηξερα οτι ηταν δικο σας (αλλο πως εφκιος ο Αβρααμ εχει την υπονια οτι ειστε το ιδι ατομο) αλλα εγω ποτε δεν σκεφτομαο πονηρα χαχα. απλα επειδη μπορει καποιος να θελει να δει την αναρτηση με τοπυς λοιπούς ρησιμους σχχολιασμους διάλεξα το δικό σας σχόλιο για κοινοποιηση
ΚΑΙ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟς ΑΡΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΠΟΡΟ  ΑΥΡΙΟ
Άντε να τον κάψουμε ετούτο το χειμώνα γιατί αυτός θα κάτσει μέχρι τον Αύγουστο κατά που το πάει! Πρωτομαγιά λοιπόνε αύριο για τη περιοχή, μια μέρα πριν την Πρωτομαγιά ήτανε του Άη Γιωργιού και εγώ συνεπής και πειθήνιος προς τας παραδόσεις του τόπου να ευχηθώ να είναι πολύχρονοι οι Γιώργηδες μπλογκάκηδες, καπεταναίοι και οι άλλοι… χα χα χα. Αν και αμαρτίαν ουκ είχα γιατί ήμουνα οδοιπόρος την υποχρέωση την έβγαλα !!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΠΟΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου