Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Στον φίλο μου κάπτεν George Diamantato.

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΙΑΚΟΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΡΗ






Στον φίλο μου κάπτεν George Diamantato.
Καπετάνιε που βρέθηκες τσού Ολύμπου τσι κορυφές ορέ?
Έχει ο καιρός γυρίσματα!
Εγώ στη Χονολουλού και εσύ στα όρη και τ΄ άγρια βουνά! Χα χα χα.
Εγώ τσι μπανανιές και εσύ τσι βελανιδιές.
Εγώ τρώω μπανάνες plantain τση Χαβάης και συ βελανίδια Ολύμπια. Χα χα
Λίγο μικρές είναι αλλά γλύκισμα! Κοίτα τες:




Εγώ με τη Κλαούντια Ρομάνι και εσύ κοινήγαε την θεά Αθηνούλα και άμα τηνε πιάσεις γράψε μου. Θα σου ρίξει αστροπελέκι ο Δίας και θα σε αφήσει σύξυλόνε. Χα χα χα
Να και η Κλαούντια:



Και επειδής θα νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα γδέστηνε κάτου από τη μπανανιά του σπιτιού που μένω την ώρα που πάει να πάρει την κουλούρα να μου χορέψει χούλα – χούπ!


Κάκα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.

Άμα γυρίσω θα σου δείξω και άλλες φωτό.
Άαααμα δηλαδής…

Επ΄ ευκαιρίας  να είναι πολύχρονες οι Σταυρούλες και οι Σταυράκηδες και του χρόνου μαζί μου στη Χονολουλού.
Το τελευταίο δεν είναι ευχή, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ !!!
Απλά εμένα με κουρλάνανε λίγο νωρίτερα…

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα
aris

8 σχόλια:

  1. Πάει τόνε χάσαμε το φίλο τον aris!
    Στη Χονολουλού έφτακε…
    Από ό,τι μου εκμυστηρεύτηκε πρώτα τόνε πείραξε που περικοπές – περικοπές τόνε έχουνε αφήσει άφραγκο, μετά που γίναμε πίκολο Παλέρμο, αλλά περισσότερο που του αφαιρέσανε την ιθαγένεια με τη διάσπαση τση Ιθάκης και έγινε Ρισσιανοδουλιχιώτης!
    Έχασε τσι ρίζες του ο άνθρωπος και εκ των «έσω» μάλιστα! Από ξάδερφος του Οδυσσέα βρέθηκε ξάδερφος του Μέγη, Πελοποννήσιος δηλαδή, κατακέφαλα την έφαε και το έριξε τσι κάθε είδους «μπανανούλες» για να ξελαμπικάρει και να συνέλθει.
    Του στέλνω και εγώ μηνύματα ότι καμία σχέση δεν έχει με το Δουλίχιο μια και αυτό ήταν στο Αιγαίο και ήταν η Χίος, αλλά επειδής τσου κατοίκους τσου λέανε δούλους – Χιώτες (Δουλουχιώτες) τσαντιστήκανε και κατόπιν αποφάσεως του αρχαίου Δημοτικού συμβουλίου τσου, πετσοκόψανε το πρώτο συνθετικό του ονόματος και κρατήσανε μονάχα το Χιώτες, εξ΄ ού και το όνομα του νησιού σαν Χίος.
    Αυτή τη θεωρία θα ζητήσω άδεια να την αναπτύξω στο θέατρο του Αργοστολιού και μετά θα φύγω και εγώ για Χονολουλού μπας και ξελαμπικάρω.
    Υ.Γ.
    Μήπως μπορεί να με βοηθήσει ο αγαπητός Αβραάμ να γίνω πιστικός στην παρουσίαση τση νέας θεωρίας μου με κάνα σχεδιάκι - καλλιτέχνημα?

    Κάκα κα κα κα κα κα. (Πάει, το κόλλησα από τον aris, με κάτι τέτοια συμπτώματα εξεκίνησε και εκειός).
    Σπ. Ρόκκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω αν θα μπορεσει συντομα ο προφητης Αβρααμ να σε καλιτεχνισει,, παντως εξαρχης σας θεωρουσε το ιδιο και το αυτο,, ειναι παμπονηρος,,και βαζει πολλα τρελα σεναρια με το μυαλο του, τωρα απολαμβανει μεχρι τελος μηνα τις διακοπες του στην ιθακη μας,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περάσει στην Ιθάκη σας με την ευρεία έννοια της «Ιθάκης» του καθενός για τόπο ηρεμίας πάντα, γιατί την Ομηρική μάλλον την κατέχουν οι Βορειότεροι χα χα.
    Στο μέλλον θα σου στείλω και φωτό του τάφου του Οδυσσέα, αλλά έχω πρόβλημα στην ταυτοποίηση γιατί τελικά τα ευρήματα ανατρέπουν κατά μεγάλο ποσοστό τη μέχρι τώρα θεωρεία της «δειγματοληψίας» των μνηστήρων από την Πηνελόπη.
    Συκοφαντικές δυσφημίσεις αποδεικνύονται όλα μάλλον.
    Χαιρετίσματα στον κ. Αβραάμ και πάλι. Μήπως είναι τση μυστικής ορέ, γιατί πολύ ψάχνει τα πράματα. Προφανώς μπερδεύεται με την κοινή Θιακοκεφαλλονίτηκη γλώσσα μας και μας συγχέει ενίοτε. Ζεί στην Αμερική γλέπεις, αλλά και εδώ οι περισσότεροι αρέσκονται στα λόγια τα Πρωτευουσιάνικα μόνο που τσου αρέσει και η Θιακο - κεφαλλονίτικη ρίζα! Εκφυλισμένα πράματα…

    Ευχαριστώ γενικώς.
    Σπ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστονε τον τάφο Οδυσσεας,εχει βρεθεί.Αποψη Αβρααμ όπως ή υπόθεση ανάρτησης με τα ποιοτικά κακκαβα,ισως πολύ τραβηγμένη για εμάς τους μη καλλιτέχνες,οτι ή Αστεριδα ήταν το Σαρακινικο,,που με τα συνεχή ξεσπάσματα βοχυνα με τα χρόνια ενώθηκε με τον πόρο.Πως την βλέπεις αυτήν την νέα θεοτρελη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κοντά για ενέδρα δε νομίζετε?
    Θα τσου βλέπανε από όξου οι θιακιοί και θα τσου πετσοκόβανε μόλις σκοτώνανε το βασιλόπουλο μα ίσως και τους ντόπιους κωπηλάτες για να μη μαρτυρήσουν το φόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όταν έρχεσαι από νότια οπτικά είναι ανάμεσα.Εγω βασικά και μεταξύ μας θεωρώ πιο πιθανή εκδοχη τις οξείες.τα έχουμε ξανααναλησρι όλα αυτά απλά δεν βρήκαμε ποτέ άκρη.αν το δούμε από την δική σου θεωρεία για να σου κάνω και σκακιστικά ματ,θεωρω ότι ο τηλεμαχιος. Θα έβγαινε αγ.ευφημια και θα ρχοτανε από χάρακα.τοτε περνούσε χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χα χα. Τότενες ορέ το Καλό όρος (Νήριτο) ήτανε δασωμένο το λέει και ο Όμηρος και έπειτα ο Τηλέμαχος εβγήκε λίγο πάρα πάνω όπως λέω στο Χοργοτά για να γδεί αν είχε κλαδέψει ο Εύμαιος τσι ελιές σου, για τόνε κορόιδευε. Τότε εκειές οι ελιές ήτανε περιουσία του Οδυσσέα για αυτό κάνουνε ωραίο λάδι.
    Και κοίταε μην αρχίσω εγώ κινήσεις ΜΑΤ χα χα.
    Λοιπόν μονοπάτι υπάρχει πάνω από το Χάρακα έκπαλαι και το πέρασε ο πατέρας μου λίγες ώρες πρίν τον τρίτο σεισμό του 53΄που γκρέμισε την Έρισσο ερχόμενος από Πειραιά – Σάμη. Αλλά και από Πατρικάτα (Καλό όρος), υπάρχει άλλο που βγαίνει ακριβώς «Αλωνάκι», τη σημερινή στροφή δηλαδή που κατεβαίνεις για Άσσο. Το χρησιμοποίησα εγώ όταν μικρός έσβηνα τη μεγάλη φωτιά του 75΄.
    Δεν παίζεις με άσχετο σκάκι και πρόσεχε.
    Κά κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O μόνος δρόμος είναι ή κρουνη,απο την καρυα.βαζεις και το έτερον ήμισυ στο γάιδαρο και μία σπροξια και καθαρίσεις.ποιος θα πει ότι δεν ήταν ατύχημα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή