Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Παρουσίαση μεγάλης έρευνας για τις Τουριστικές επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς και την Ψηφιακή παρουσία τους στο Διαδίκτυο

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στις 18:00 σας προσκαλούμε στην παρουσία σημαντικής έρευνας για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς και την Ψηφιακή τους παρουσία στο Διαδίκτυο, που θα γίνει στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Αίθουσα Ευαγγελάτου, Αντώνη Τρίτση 1, Αργοστόλι, Κεφαλονιά.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περίπου 400 Websites τουριστικών επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και τα αποτελέσματά της είναι πολύ σημαντικά για τους επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και όσους έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν Website. Στόχος είναι οι επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού να γνωρίσουν τις τεχνικές βελτίωσης της ψηφιακής τους παρουσίας και της θέσης τους στις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, κυρίως στην Google. Αξιολογείται η παρούσα κατάσταση και προτείνονται τρόποι βελτίωσης της ψηφιακής παρουσίας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η παρουσίαση θα είναι ανοιχτή για τους επιχειρηματίες τουρισμού, για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, για τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και για το κοινό.
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
Δρ. Α. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
ΠΗΓΗ  KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου