Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ομιλία Παύλου Παπαδάτου στο President


Ομιλία  Παύλου Παπαδάτου στο President
Στη κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Presidentέγινε ημερίδα της ΝΟΔΕ Ψυχικού-Φιλοθέης με θέμα «Ο ρόλος της επικοινωνίας στην πολιτική».  Εκτός από τον Παύλο που μίλησε πρώτος, μίλησαν επίσης ο Αναπληρωτής τύπου και επικοινωνίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.
Ο Παύλος  κυριολεκτικά ξεσήκωσε όλους τους παριστάμενους γιατί μίλησε συγχρόνως ως επικοινωνιολόγος αλλά και ως πολιτικός. Στην πρώτη γραμμή διακρίναμε τον κύριο ΜανώληΚεφαλογιάννη που ήλθε όπως  είπε μία ημέρα νωρίτερα από τις Βρυξέλες για να ακούσει το Παύλο, τον κύριο Σταυρό Δήμα, τον γιό του Χρήστο Δήμα βουλευτή Κορινθίας,
τον Κώστα Γκιουλέκα Βουλευτή Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργό, τον κύριο Θανάση  Δαβάκη βουλευτή Σπάρτης,τον ΘεόδωροΚασσίμη πρώην υπουργό, τον ανεξάρτητο  βουλευτή  Χάρη  Θεοχάρη, την Βουλευτή  ΆνναΚαραμανλή και πληθώρα άλλων πολιτικών φίλων του Παύλου. Είναι δεδομένο ότι αν την ίδια ώρα δεν μιλούσε σε άλλη εκδήλωση ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης  θα ήταν παρόντες η πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ.Πολλοί Κεφαλονίτες έδωσαν το παρόν, όπως ο κύριος Γεράσιμος Στρίντζης, ο κύριος Τζανάτος Βαγγέλης, ο καθηγητής Γεράσιμος Μεταξάς, ο κύριος Ματσούκης Βαγγέλης και πολλοί άλλοι.


Όπως είπαμε όλη η ομιλία τους Παύλου ήταν εντυπωσιακή, αλλά το μέρος της ομιλίαςπου συγκίνησε και σήκωσε θύελλα ενθουσιασμού ήταν στο κλείσιμο της όπου είπε: «HΝΔ πρέπει  από κόμμα των επόμενων εκλογών να γίνει κόμμα των επόμενων γενεών!»Τα θέματα που κάλυψε ήταν τα ακόλουθα: Πολιτική επικοινωνία, Πολιτική Καμπάνια, τα Βήματα της Πολιτικής Επικοινωνίας, Επικοινωνιακή Πλατφόρμα,οΚεντρικός Επικοινωνιακός άξονας, Χαρακτηριστικά ενός καλού μηνύματος.
Εμείς εδώ θα αναφερθούμε μόνο στην αρχή και στο κλείσιμο της ομιλίας του Παύλου.


H πολιτική ως προϊόν
Ένα  «προϊόν» διαφορετικό από τα άλλα. Αν π.χ αγοράσω ένα αυτοκίνητο της BMW καθόλου δεν με επηρεάζει  αν κάποιος άλλος αγοράσει ένα αυτοκίνητο της FIAT και γενικά αν αγοράσω ένα προϊόν δεν επηρεάζομαι από τις προτιμήσεις και τις επιλογές των άλλων πολιτών. Έχω επίσης την δυνατότητα να αλλάξω το προϊόν που αγόρασα ακόμη και την επόμενη ημέρα και να αγοράσω κάποιο άλλο. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την πολιτική. Αν επιλέξω όμως ένα κόμμα και το μετανιώσω θα το υποστώ για τέσσερα χρόνια θέλω δεν θέλω. Και το χειρότερο? Ακόμη και αν δεν επέλεξα το πλειοψηφούν κόμμα θα μου το επιβάλει η πλειοψηφία.


Σε ποιους πρέπει να στοχεύουμε
  • Αυτούς που εγκατέλειψαν το κόμμα μας
  • Μετακινούμενους
  • Στους μη συμμετέχοντες
  • Στους αναποφάσιστους
  • Νέους ψηφοφόρους
  • Λευκή ψήφος
  • Τέλος στους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων


Το Brand ΝΔ


HΝΔ πρέπει να αποκτήσει, ζωή, ψυχή, ζωντάνια. Η ΝΔ είναι ιδεολογία αξιών, αρχών και το μόνο κόμμα που εκπροσωπεί την αστική τάξη. Οι αρχηγοί της μπορεί να αλλάζουν, η στρατηγική τηςμπορεί να αλλάζει αλλά οι αρχές της δεν αλλάζουν ποτέ. Και αυτές τις αρχές πρέπει να προβάλουμε!HΝΔ πρέπει να αποκτήσει, ζωή, ψυχή, ζωντάνια. Η ΝΔ είναι ιδεολογία αξιών, αρχών και το μόνο κόμμα που εκπροσωπεί την αστική τάξη. Οι αρχηγοί της μπορεί να αλλάζουν, η στρατηγική της μπορεί να αλλάζει αλλά οι αρχές της δεν αλλάζουν ποτέ. Και αυτές τις αρχές πρέπει να προβάλουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου