Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Ληξουρίου


C:\Users\Anna\Desktop\Υπεριων\log;otypo.png


Ληξούρι, 13-04-2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Επίσκεψη στο Γηροκομείο Ληξουρίου»

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook:  https://www.facebook.com/enosiameayperion/


Ενόψει του Πάσχα πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, 12-04-2017, επίσκεψη των ωφελούμενων και του προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «Αθηνά Αντύπα», του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών-φίλων της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Γηροκομείο, «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων - Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου».
Μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία ο Σταύρος Λυκούδης, εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής της «Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων - Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου», και ο Διευθυντής της Μονάδας, Γεράσιμος Γερουλάνος. Ανταλλάχτηκαν θερμές ευχές από όλους και μοιράστηκαν από την Ένωσή μας πασχαλινά δώρα, γλυκίσματα και λαμπάδες στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό της Μονάδας, δίνοντας τόσο στους ίδιους όσο και σε εμάς τεράστια ευχαρίστηση, συγκίνηση και μια γεύση από τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.
Όλοι μαζί και με τη συνοδεία του Αποστόλη Μουρελάτου στην κιθάρα τραγουδήσαμε όμορφα και νοσταλγικά τραγούδια στους ηλικιωμένους, που έδειχναν να διασκεδάζουν και να σιγοτραγουδούν μαζί μας. Μάλιστα κάποιοι από τους ηλικιωμένους του ζήτησαν να τους παίξει και να τους τραγουδήσει τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, τα οποία και φυσικά τους τα αφιέρωσε. Ο Αποστόλης, ο οποίος είναι μουσικός και εθελοντής της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», εκπαιδεύει τα παιδιά της Ένωσης στη μουσική και στα τραγούδια.
Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «Αθηνά Αντύπα», αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» εύχονται σε όλους «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση πάντα με υγεία, χαρά και αγάπη!».

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος,
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου