Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑς ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για 2+2=5
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ  ΤΑ ΛΑΘΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για 2+2=5

ΚΑΙ
Αποτέλεσμα εικόνας

Eυχαριστουμε  και για την παρεμβαση με οου χρησιμο σχολιασμο στο τελος αναρτησης

απο  Κώστας Γεωργόπουλος
www.kostaspak.gr



δειτε και μια ακομη αναρτηση με αρκετα κολπακια
 http://porosnewstv.blogspot.gr/2014/08/blog-post_26.html

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ
POROSNEWSTV.BLOGSPOT.PE

8 σχόλια:

  1. Σε μια ισότητα πρέπει όλα τα μέλη της ισότητας να υψωθούν στο τετράγωνο και συγχρόνως να εξαχθεί και η ρίζα τους.Διαφορετικά καταστρέφεται η ιδιοτιμή της ισότητας και το αποτέλεσμα είναι λάθος.Διότι με την αυθαίρετη ενέργειά σας να υψώσετε τα δύο από τα τρία μέλη της δεύτερης ισότητας στο τετράγωνο εξάγοντας συγχρόνως και τη ρίζα του προφανώς για να μην αλλάξει η αξία της ισότητας αντικαταστήσετε τα δύο από τα τρία μέλη της δεύτερης ισότητας με το φανταστικό ι.5ο. Διότι όπως ξέρετε οι ρίζες των αρνητικών αριθμών(εδώ η ρίζα του αρνητικού -0,50) έχουν μπροστά τους το φανταστικό γιώτ (ι)που στο τετράγωνο μας δίνει το σημείον μείον. Και παρακάτω δεν γίνεται να παίζουμε με το μηδέν .Το μηδέν και το άπειρο είναι φοβερές έννοιες Έχω αναρτήσει στην ιστοσελίδα μου ένα άρθρο "Το μηδέν , το άπειρο και ο χρόνος 'Για όσους ενδιφέρονται παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον να καταναλώσουν λίγο απο το χρόνο τους.Εδώ λοιπόν δεν μπορούμε να πούμε 4(5-5)=5(5-5) και διαιρώντας την ισότητα με (5-5) να πάρουμε το 4=5 γιατί όπως ξέρουμε από την σχολική άλγεβρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΛΓΕΒΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΜΕΝΑ.Η Σχέση που συνδέει το άπειρο με το μηδέν είναι Απειρο επί Μηδέν = 1 Γιατί γίνεται αυτό το εξηγώ στην ανάρτηση του άρθρου που περιέγραψα παραπάνω.
    Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Κώστας Γεωργόπουλος
    www.kostaspak.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ευχαριστω για την πολυ χρησιμη παρεμβαση σας!! εχω διαβασει αρκετα απο τα αρθρα σας, και ποιηματα σας,, και σας συγχαιρω,, εκανα ακόμη μια αναδημοσίευση http://porosnews.blogspot.com/2017/12/blog-post_88.html,, ενω και στο παρελθον εχω ¨"κλεψει" αναρτησεις σας,,που φυσικα πάντα σας αναφερω σαν πηγη,,! σας ευχομαι καλές γιορτες και προπαντος πάντα υγεια!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Εσείς καλά τα λέτε, εγώ όμως κάνοντας αλγεβρικές πράξεις με το άπειρο βγάζω:
    Άπειρο x consolas = Άπειρο x Απειρο συνεπάγεται
    consolas = Άπειρο συνεπάγεται
    consolas = χάος

    Αυτό πώς βγαίνει σωστό?

    Χα χα καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπως το μηδεν ετσι και τοαπειρο,,δεν μπορουμε να το διαγραψουμε φιλτατε,, οποτε δεν ισουσαι με το χαος με τιποτε χαχαχαχα,, Σε ολα υπρχει εξηγηση!!!
    Απλα πας συνεχεια να μας μπερδευεις στις ερευνεςμας,, αλλα ειμαστε γερα μολυβια οι νοτιοι ομηριστες χαχαχαχα Ετσι και μετην ιθακη,,χωρις ανασκαφες θα αποδειξουμε οτι ολοι οι υπολοιποι ειστε λαθος, οποτε θα μεινουμε οι μονοι μνηστηρες τσι διεκδικισης κακακακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σου αντιγραφω διαλογο σε κομπογιο,,σε κοντρα μου με το Δουλιχι (η κυρια εχει τσου χαρτες για Ερυσσο) Zografia Minetou Καλημέρα. Μάλλον κ Γκιάφη ή δε καταλάβατε ή παριστάτε ότι δεν καταλαβαίνετε. Έχουμε στοιχεία, δεδομένακι εξηγώ: βιβλία, χάρτες, γράμματα, βιογραφίες που προσδιορίζουν μια περιοχή απέναντι από το Σταυρό Ιθάκης ονόματι Δουλίχιο-για κοιτάξτε τη σελίδα παρακάτω. Ναι ο κ. Μ.Μεταξάς σας έβγαλε από την αφάνεια γιατί συντέλεσε στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ σας κι έγιναν δυο αρχαιολογικές έρευνες εδάφους. Και στα χωριά του Δουλιχίου αν ψάξουμε κάτι θα βρούμε. Ας δοθεί η ευκαιρία και σε αυτό το μέρος και να δεις......
    Γιωργος Γκιαφης Δεν θελω καθ δεν μπορω να σαε αποδειξω κατι.αναδημοσιευσεις αρθρων κανω απλα εχω το δικαιωμα να εκφαιρω την γνωμη μου
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 30 λεπτά
    Διαχείριση
    Γιωργος Γκιαφης
    Γιωργος Γκιαφης περι της ανω αναφορας εχω γνωση,,και σε καποιες αναρτησεις το εχω δικαιολογησει, οπως και πιθανα αλα σεναρια Δουλιχιου, για Εμας, για εσας, για Παλικη , και για Ακαρνανια , και αν θελετε μπορω να επισυμανω τς αναρτησεις. απα να επισημανω ομως αυτη του Μεταξα που θεωρω περισοτερο πιθανη, και να θεσω και 2-3 λογικα ερωτηματα στην δικη σας θεωρεια αν μπορειτε να μου τα απαντησετε
    Μου αρεσει να προσπαθω να δω το ομηρικο αζλ με την λογικη,, και να ψαχνω ακρες, αν λοιπόν Δουλιχι ηταν στην Ερισσο οπως λετε,,Α) γιατι σαν ξεχωριστο βασιλειο ηταν χωριστα από την ΣΑΜΗ=ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ για εσας, και επισης πως ενα μεγαο χωριστο βασιλειο ηταν αναμεσα στα νησια του αλλου?? ΙΘΑΚΗΣ?
    Στην σταση από Θεσπρωτια, που ειπε στα ψεματα του οΟδυσσεας , οπου στην διαδρομη για Δουλιχι,, ποιος ο λογος να περασει το πλοιο πρωτα απο την Ομηρικη ΙΘΑΚΗ? λογικο δεν ειναι η ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ να ειναι βορειοτερ του Δουλιχιου? και Γ το καρτερι σε Αστεριδα πως ειναθ δυνατον να ηταν αναμεσα στις δικες σας ομηρικες ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ?
    Αν θελετε μου απαντατε, σας ευχομαι ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕς, και φυσικα σεβομαιτις οποιες αποψεις σας για το πανεμορφο νησι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποθέτω ότι τα έγραφα και οι χάρτες περί Ρισσιάνικου Δουλιχίου είναι πολύ πρόσφατοι περίπου 1800 μχ. ή όχι?
    Την ίδια εποχή και πρωιμότερα Δουλίχιο λέγανε και το νησί που βούλιαξε στα Κάκαβα.
    Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η κυρία υποστηρίζει Ρισσιάνικο Δουλίχιο ή όχι?
    Τώρα για τις αρχαιολογικές ανασκαφές όλοι σχεδόν ακολουθούν την αρχή του Σλήμαν, δηλαδή πού υπάρχει χρυσάφι ή μπικικίνια να βολευτούμε κάποιοι, (προσωπική μου άποψη πάντα).
    Στην Άσσο παράδειγμα πέσανε κάτι χοντρά λεφτά για επισκευή των βενετσιάνικων τειχών και αντ΄αυτού επισκευάσανε τσι φυλακές του 1930 μχ. ή μάλλον τσι καταστρέψανε.
    Κουνήθηκε «φύλλο»? Ή πράγματι για τσι φυλακές ήτανε???????
    Ούτε και πρόκειται να κουνηθεί βέβαια?
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ???
    Σε κάπως παλαιότερη έγγραφη διαμαρτυρία μου, κάπως σχετική, μου απάντησαν να πάω να κάνω τα μπάνια μου για να ηρεμίσω!!! (Ήτανε καλοκαίρι χα χα χα).
    Όχι εγγράφως φυσικά…
    Όμως υπάρχουν και έγγραφα ευτυχώς.
    Αυτά για να μην είναι όλο διαμαρτυρίες και απορίες η συμπατριώτισσα…

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απλα οι διαχειριστεςτου κομπογιο,,σε ομηρικα θεματα απενεργοποιουνε τα σχολια,, οποτε η συζητηση ελλαβε τελος! Δεν πειραζει,, καθε αποψη που εχει λογικη μπορουμε να την συζηταμε παντως,,αλλα νομιζω στο παιχνιδι μνηστηρων το ομορφο νησι Ιθακης εχει χασει την μπαλα!! Απλα οπως και το χθεσινο εργο με τσου κλωνους (το νησι) δεν ξερω αν το εχεις δει,, ειναι δυσκολο να αποδειξεις σε καποιον αυτα που νομιζει οτι ξερει!!!Για να ξαναρθουμε στα μαθηματικα μας επειδη ειμαιπαντα τσιγκρανιο,, Λυκειο επειδη μαε ειπε ομαθηματικος π.χ οτι ο κυκλος δεν τετραγωνιζετε,, του εβγαλα εναν τυπο που τον τετραγωνιζε,, και παιδευτηκε 3-4 μερες να μου βρει το λαθος!! Διαδιδε, οτι τον τρελανα,, ο Γκιαφηςλεει κου τετραγωνισε τον κυκλο!!! χαχαχα,, πανω κατω σε που απλη αναλυση ηταν κατι σαν του αν υποθετικα εμβαδον κυκλου π.χ 16 , τοτεο τετραγωνισμος του ειναι ριζα του 16 =4 πλευρα του τετραγωνισμενου σχηματος με πλευρες 4χ4,,χαχα βρες το λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή