Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΤΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία μεταξύ των οποίο και αυτό που συνέβη σήμερα -11.12.2017- το πρωί, όταν ο 59χρονος συμπολίτης μας, γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας Δ.Μ. κάτοικος εν ζωή περιοχής πλησίον της πόλης αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος από τον πρώτο όροφο της νεοαναγειρόμενης οικοδομής του από μια γειτόνισαα η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είδε το άψυχο σώμα του να αιωρείται στο κενό.
Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κανείς δεν γνωρίζει εάν αντιμετώπιζε κάποιο παθολογικό ή άλλο αίτιο υγείας, ή ποιο ακριβώς ήταν το κίνητρο της πράξης του.
Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα πιθανόν να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του αυτόχειρα και όσους τον γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

https://www.imerazante.gr/2017/12/11/165750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου