Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Και ενημερωτικα,,το  Σταρ εχει την 

Τροια  την Τριτη!!στις   21:00

Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή "Τροία" την Τρίτη στις 21:00 στο Star TV!
Την ταινία πραγματική υπερπαραγωγή "Τροία", που βασίζεται στην "Ιλιάδα" του Ομήρου και ...με κεντρικό ήρωα τον Αχιλλέα αλλά και τον Οδυσσέα της Ιθάκης μας, τον Πάρη, την Ωραία Ελένη και όλη την γνωστή σε εμάς αρχαιοελληνική παρέα θα προβάλει για το πανελλήνιο σινεφίλ κοινό ξανά το βράδυ της Τρίτης 19/12 στην τηλεοπτική ζώνη υψηλής τηλεθέασης στις 21:00 το πολύ μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι Star TV.
Η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου Ομηρικού έπους "Ιλιάδα", της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Μάλτα, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο είχε τις αστρονομικά υψηλές εισπράξεις ύψους 497 εκατομμυρίων δολαρίων (8η στις κινηματογραφικές εισπράξεις για όλο το έτος) το 2004 που προβλήθηκε στις παγκόσμιες κινηματογραφικές αίθουσες (έναντι κόστος παραγωγής ρεκόρ υψους 175 εκατομμυρίων δολαρίων) κάνοντας γνωστή την πανάρχαια ιστορία μας και στους πολλούς άλλους λαούς του κόσμου μας που δυστυχώς μέχρι τότε (ίσως και σήμερα) δεν την γνώριζουν όσο θα θέλαμε εμείς οι Έλληνες!
Σπύρος Καγκάδης

http://pronoikefalonias.blogspot.gr/.../11/blog-post_30.html

ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
pronoikefalonias.blogspot.pe

Τουρκία: Η αρχαία Τροία, «Δούρειος Ίππος» για περισσότερους τουρίστες το 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για δουρειος ιππος
ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ  ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ,, ΕΜΕΙς  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!



H Τουρκία θα διατηρήσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ στις ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές και μέσα στο 2018, με την αρχαία πόλη της Τροίας να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο.

Η βασική κατεύθυνση της προώθησής της θα συνεχισθεί στο μοτίβο της καμπάνιας «Turkey Home» με προβολή επιμέρους προορισμών της. Στόχος είναι αυτοί να ενταχθούν στα προγράμματα των τουρ οπερέιτορ και να αυξηθούν οι πωλήσεις για αυτά, ενώ προβλέπεται και αύξηση του προϋπολογισμού της προώθησης στις ευρωπαϊκές αγορές.
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Irfan Onal, η Τουρκία σκοπεύει να διαφημίσει τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων αποτελεσματικών τρόπων για να στηρίξει τις δραστηριότητες των τουρ οπερέιτορ και των τουριστικών γραφείων. 
Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στον πολιτιστικό τουρισμό, με επίκεντρο την Τροία, η οποία ανήκει στα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Το 2018, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων ένταξης της περιοχής στα μνημεία της UNESCO, ονομάζεται «Το Έτος της Τροίας».
Ο κ. Onal τόνισε ότι η Τροία θα αποτελέσει το επίκεντρο των δημοσίων σχέσεων και της προώθησης της Τουρκίας στην Ευρώπη το 2018. 
Στο πλαίσιο του ίδιου πρότζεκτ, πρόκειται να λειτουργήσει ένα νέο μουσείο με αναφορά στην ιστορία της Τροίας, στο οποίο θα εκτίθενται κλεμμένα αρχαιολογικά ευρήματα της πόλης που επαναπατρίστηκαν στην Τουρκία.
Σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Ντάιαν Κρούγκερ, οι οποίοι συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Τροία», είναι προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του μουσείου.
Εκτιμάται ότι οι ενέργειες αυτές θα προσελκύσουν στην περιοχή 700.000 τουρίστες.
Ακόμα, η Τουρκία θα συνεχίσει να διοργανώνει φεστιβάλ με επίκεντρο τη σύνδεση του πολιτισμού με τη γαστρονομία. Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί το 2018 στις δυνατότητες του γαστρονομικού τουρισμού, με όχημα τα social media αλλά και μέσα όπως το Travel Channel, το Lonely Planet και το Matador.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου