Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ιωάννης Χιόνης: Αγωνία για την πορεία και τύχη της Ομοσπονδίας Αποδήμων “Οδυσσεύς”



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ «ΟΔΥΣΣΕΥΣ»

Η επιστολή μου αυτή εκφράζει την αγωνία την δίκη μου αλλά και πολλών ομογενών μας για την πορεία και την τύχη της Ομοσπονδία μας για την οποία πονέσαμε και δουλέψαμε πολλά χρόνια από υπεύθυνες θέσεις και θέσαμε τα θεμέλια της σοβαρής παρουσίας της στο Παγκόσμιο γίγνεστε.
Η φετινή διοργάνωση παρ όλη την αίγλη που έδωσε η παρουσία του Αξιότιμου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του άξιου τέκνου της Κεφαλονίτικη γης Γερασίμου Αρσένη , απέδειξε στο σύνολο της την γύμνια σε θέματα και προτάσεις , αλλά και την ουσιαστική παρουσία του συνόλου των ομογενειακών σωματείων και των εκπροσώπων τους ενωμένων και ισχυρών .
Η παντελής και προσβλητική απαξίωση του αξιότιμου προέδρου κ. Δ. Βλάχου κατά την ουσιαστική πρώτη ημέρα του Συνεδρίου και της παρουσίας της ΑΕ του πρόεδρου της Ε.Δ και η ολοκληρωτική και φανφαρονική παρουσία της Αντιπροέδρου κα Χιόνη όχι μόνο μας εξόργισε αλλά και μας δημιούργησε σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο της Αντιπροέδρου στην απαξίωση και άλλων προσώπων που ελάμπριναν με την παρουσία και στήριξη τους τα Ομογενειακά σωματεία μας αλλά και την Ομοσπονδία μας όπως του κ. Ε. Κεκάτου, Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου μας, που ο ίδιος με την ιδιότητα του του ομογενούς είχε ουσιαστική και καταλυτική παρουσία σε όλα τα προηγούμενα πετυχημένα συνέδρια μας .
Μας προβληματίζει επίσης και μας δημιουργεί ερωτηματικά η όλη κατηφορική πορεία που έχουν βάλει την Ομοσπονδία μας .
Ήθελα να ξέρω με τι αποφάσεις έγιναν αυτές οι πρωτοβουλίες, σε πιο συμβούλιο αποφασίστηκαν και ποιοι μετείχαν σε αυτό. Αυτή η κατρακύλα και η διάλυση χρεώνονται στην κα Χιόνη η οποία λειτουργεί συμφεροντολογικά και προς δόξα και προβολή της.
Η παντελής απουσία ακροατηρίου κατά την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου αποδεικνύει περίτρανα την γύμνια και την απαξίωση της Ομοσπονδίας, όταν σοβαροί ομιλητές αντιμετώπισαν μια παντελώς άδεια αίθουσα του θεάτρου .
Καλά δεν έχουν προβληματιστεί οι υπεύθυνοι ότι στο σύνολο του οι ομογενείς αλλά και οι ντόπιοι έχουν απομακρυνθεί από αυτήν την εκδήλωση η οποία γίνεται για την προβολή μερικών;
Καλώ τα μέλη της Ομοσπονδίας να συγκαλέσουν την Γενική Συνέλευση των μελών μας ώστε να ξεκαθαρίσουμε επί της ουσίας την υπόθεση της υποβάθμισης και προσβολής των μελών μας και ιδιαίτερα του προέδρου μας . Δ. Βλάχου ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης μας .
Ιωάννης Χιόνης
τ. Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Κεφαλλονίτικων Σωματείων “ΟΔΥΣΣΕΥΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου