Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Το ιταλικό ταξιδιωτικό ριάλιτι DONNA AVVENTURA στην Κεφαλονιά

3Στη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο θα λάβουν χώρα από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου τα γυρίσματα της ιταλικής τηλεοπτικής εκπομπής “DONNA AVVENTURA”, του καναλιού Mediaset Rete 4.

Για την υλοποίηση των ανωτέρω γυρισμάτων, δράση η οποία εντάσσεται στην τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων,  η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης τη δαπάνη για τη φιλοξενία των 9 μελών του τηλεοπτικού συνεργείου.
Η εκπομπή DONNA ΑVVENTURA, αφορά στην αναζήτηση μίας συμμετέχουσας η οποία ονειρεύεται να ταξιδεύει, αλλά και είναι έτοιμη να βιώσει μια εξαιρετική εμπειρία που ξεπερνά την απλή γεωγραφική απόσταση.
Η περιέργεια, η φυσική προετοιμασία, η αισιοδοξία και η προσαρμοστικότητα είναι θεμελιώδη χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των πολυάριθμων προκλήσεων που περιλαμβάνονται στην εκάστοτε αποστολή
Έχοντας να ζήσει στο πλαίσιο μιας μικρής ομάδας για περισσότερες από 100 ημέρες, η υποψήφια, πρέπει να σέβεται αλλά και να ξέρει πώς να αποδεχτεί τους κανόνες που διαμορφώνουν τη ζωή της ομάδας. Πρέπει να γνωρίζει ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν είναι διακοπές, αλλά μια πολύ ιδιαίτερη «εργασιακή εμπειρία»: η εμπειρία του πρώτου σταδίου της τηλεοπτικής παραγωγής, συμμετέχοντας άμεσα και ενεργά σε αυτό που θα είναι το τελικό προϊόν.
Το πρόγραμμα μελετάται προσεκτικά, ώστε να φέρει μεν τα κορίτσια αντιμέτωπα με τις δυσκολίες και τους εντατικούς ρυθμούς των αποστολών και στη συνέχεια να τα ανταμείψει με την ασύγκριτη ικανοποίηση που προέρχεται από την πραγματοποίηση μοναδικών ταξιδιών σε όμορφες και παρθένες χώρες, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους.
Εξάλλου, η ικανότητα καθοδήγησης είναι ζωτικής σημασίας σε ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων, κατά μήκος απαιτητικών διαδρομών, όπου οι χρόνοι παραγωγής του ταξιδιωτικού προγράμματος είναι πραγματικά ελάχιστοι. Ως «ειδικός ταξιδιωτικός ανταποκριτής», η DONNA ΑVVENTURA θα πρέπει να έχει ικανές δημοσιογραφικές δεξιότητες, να μπορεί να περιγράψει επιτυχώς το ταξίδι αλλά και να μεταφέρει τα συναισθήματά της στο κοινό.
tornosnews.gr & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου