Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ


 

http://anexarttitosblog.gr/dimos-to-ksanaegrapse-to-documento-e-kai/
       Mε αφορμή το παραπάνω Δελτίο Τύπου του Δήμου, νιώθω την ανάγκη, να δηλώσω δημόσια, ότι η εύκολη λύση για κάποιους είναι, να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία ενός ειδησεογραφικού site, εξαιτίας δήθεν των πολιτικών του καταβολών. Τυπικά, μπορεί, να γίνει δεκτή μια τέτοια άποψη. Ουσιαστικά, όμως, το Documento δε δημοσίευσε κάποιο πολιτικό σχολιασμό, αλλά και ούτε προέβαλε απόψεις της Κυβέρνησης ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού μορφώματος. 

           Αυτό που έπραξε, ήταν, να δημοσιεύσει στοιχεία από το Πόρισμα του Σώματος  Ελεγκτών Επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης, σχετικά με τη διαδικασία εκμίσθωσης των παραλιών στην Κεφαλλονιά. Ποιός μπορεί, να αμφισβητεί το κύρος της Δικαιοσύνης εν τη ευρεία εννοία, υπονοώντας, ότι το σχετικό ρεπορτάζ το έγραψε απλώς μια "κίτρινη φυλλάδα", τη στιγμή που γίνεται επίκληση ακράδαντων στοιχείων από την πλευρά του ΣΕΕΔΔ και στο δημοσίευμα αυτό γίνεται καταγραφή αυτών των στοιχείων, χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς;; 

           Η επιστημονική μου κατάρτιση, αλλά και οι αξίες που έχω διδαχθεί από την οικογένειά μου δε μου επιτρέπουν, να προβαίνω στην οποιαδήποτε καταγγελία, εάν πρώτα δε μου έχει προκληθεί ισχυρή πεποίθηση για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων επί τη βάσει στοιχείων και όχι αθέμιτων μεθοδεύσεων, προκειμένου να ευνοηθούν συγγενικά μου πρόσωπα ή και άλλα μέλη του Δ.Σ., με τα οποία να με συνδέουν "συμφωνίες κάτω από το τραπέζι". Αντίθετα, κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι" ευνοούν κατ' επανάληψη συγγενικά τους πρόσωπα προς βλάβη του δημοσίου συμφέροντος και γι' αυτό το λόγο πρόκειται, να διωχθούν. Ευτυχώς που σύντομα θα κριθούν τα "έργα και οι ημέρες" όλων μας.
Μετά τιμής,
Ο καταγγέλλων ιδιώτης


Π.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου