Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σερβικοι δρομοι στην Κεφαλονισ


Ενημερωση απο  Βικτωρ  Ρουχωτα

Σερβικοί δρόμοι στην Κεφαλλονιά



(Δημοσίευμα από την έγκυρη Σερβική εφημερίδα Blic, Ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου 2017. Ας σημειωθεί ότι το θέμα αυτό το έχουν δημοσιεύσει και άλλες έγκυρες εφημερίδες της Σερβίας)
Το αγαπημένο νησί των τουριστών μας δίνει τα ονόματα SABAC και VOZDOVAC
Στον χάρτη ενός από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά σύντομα θα γραφτεί το όνομα ενός δήμου του Βελιγραδίου, του πλέον παλαιού δήμου της Σερβίας.
Η πινακίδα επί της οποίας θα αναγράφεται η «Οδός VOZDOVAC» θα αναρτηθεί στο Ληξούρι, στις 27 Οκτωβρίου 2017, ενώ αντίστοιχο οδονυμικό τιμώντας την πόλη SABAC θα δωθεί στο Αργοστόλι στις 22 Οκτωβρίου 2017.
Η απόδοση αυτή των ονομασιών γίνεται με αφορμή τους εορτασμούς για τα 150 χρόνια της Ελληνοσερβικής Συμμαχίας, η δε πρόταση έγινε από τον Επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας Dr. Βίκτωρα Ρουχωτά. Πρόσκληση να παρευρεθούν στα εγκαίνια έχουν ήδη λάβει οι αντιπροσωπείες των αναφερόμενων δήμων VOZDOVAC και SABAC.
Το SABAC αδελφοποιήθηκε το 1995 με τον Δήμο Αργοστολίου και το VOZDOVAC με το Ληξούρι το 1996, ενώ φωτογραφία της υπογεγραμμένης Συνθήκης Αδελφοποίησης, καθώς και τοπογραφικό του Δήμου Βελιγραδίου με τους δρόμους «Κεφαλληνία», δημοσιεύονται στην εφημερίδα.
SRPSKE ULICE NA KEFALONIJI Omiljeno ostrvo naših turista dobija Voždovačku i Šabačku

SRPSKE ULICE NA KEFALONIJI Omiljeno ostrvo naših turista dobija Voždovačku ...
U mapu jednog od najlepših grčkih ostrva uskoro bi trebalo da se upiše ime jedne beogradske opštine i najstarije.

Kako je Abrašević iz Šapca oduševio Grke i mnogobrojne turiste u 5 gradova na Kefaloniji, zašto ulica Šabac postoji baš na ovom prelepom jonskom ostrvu i zašto je gospodin Viktor, sa Kefalonije, koji je toliko toga učinio da spoji naše dve zemlje, odlučio da svojoj ćerki da ime koje ga podseća na Srbiju!
Καθώς αμπράσεβιτς από το sabac ενθουσιασμένος τους Έλληνες και πολλούς τουρίστες σε 5 πόλεις στην Κεφαλονιά, γιατί η οδός Street υπάρχει ακριβώς σε αυτό το όμορφο Ιόνιο νησί και γιατί ο κ. Viktor, με την Κεφαλονιάς, που έχει κάνει τόσα πολλά για να συνδέσει τις δύο χώρες μας, αποφάσισε ότι Η κόρη του ότι ένα όνομα που του θυμίζει τη Σερβία!
GRCKIKUTAK.COM





Svi znamo za prelepo ostrvo Kefalonija. Ali, da li ste znali da se na ovom ostrvu nalazi šabačka ulica i zašto se nalazi baš tu ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου