Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Βαγγέλης Χαρίτατος με καταγωγή από τη Σάμη Κεφαλονιάς

Και όμως ένας Έλληνας είναι ο νέος υφυπουργός Γεωργίας και Υδάτων της Ζιμπάμπουε, μάλιστα κάτω των 40 ετών.
Πολλοί στην Ελλάδα πλέον ίσως δεν το γνωρίζουν αλλά τις δεκαετίες του 50′ και του 60′ αρκετοί Έλληνες πήγαν σε χώρες της Αφρικής και διέπρεψαν παρά τις δυσκολίες και τους πολέμους.
Πρόκειται για τον Βαγγέλη Χαρίτατο με καταγωγή από τη Σάμη Κεφαλονιάς ορκίστηκε πριν από λίγες ημέρες μέλος στην κυβέρνηση της Αφρικανικής χώρας αφού τουλάχιστον 24.000 πολίτες της Ζιμπάμπουε τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ ο οποίος και ανήρτησε την είδηση στο twitter.
Ο νέος υφυπουργός Γεωργίας και Υδάτων της Αφρικανικής χώρας Βαγγέλης Χαριτάτος στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την εκλογή του στη νέα κυβέρνηση τόνισε: «Θα ήθελα όλοι οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι θα τους κάνω υπερήφανους. Θα ήθελα επίσης να προσκαλέσω όλους τους Έλληνες στην όμορφη χώρα της Ζιμπάμπουε. Ως κυβέρνηση θα εργαστούμε σκληρά για να μετατρέψουμε γρήγορα τη Ζιμπάμπουε σε μια ακμάζουσα οικονομία, ανακατασκευάζοντας το έθνος μας, και μετατρέποντάς το σε μια χώρα που να αξίζει για το λαό της Ζιμπάμπουε».
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου