Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Τον Βαρουφάκη «βλέπει» ο Μπενουά Αμόν για πρόεδρο της Κομισιόν

Τον Βαρουφάκη «βλέπει» ο Μπενουά Αμόν για πρόεδρο της Κομισιόν | in.grΣτην προεδρία της Κομισιόν «βλέπει» ο Μπενουά Αμόν τον Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «εξαιρετικό διάδοχο» του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Θα μπορούσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών που υπηρέτησε στους έξι πιο σκοτεινούς μήνες της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδας, να είναι ο οραματιστής που χρειάζεται η Ευρώπη για να ηγηθεί σε αυτές τις στιγμές αβεβαιότητας;» διερωτάται το Politico αναμεταδίδοντας την είδηση.
«Θα ήταν ένας εξαιρετικός υποψήφιος για πρόεδρος της Κομισιόν. Εχει αντιμετωπίσει την Τρόικα, το (Ευρωπαϊκό) Συμβούλιο, την ΕΚΤ. Εχει ζήσει τις συνέπειες του μηχανισμού λιτότητας. Θα ήταν ένας εξαιρετικός διάδοχος του Γιούνκερ» είπε ο Μπενουά Αμόν για τον Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με ανάρτηση του DiEM 25.

Σημειώνεται ότι το DiΕΜ 25 (Κίνημα για την Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), του πρώην υπουργού Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεργάζεται στενά με το γαλλικό Generation-S του οποίου ηγείται ο πρώην υπουργός του γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος.
πηγη .in.gr

@benoithamon speaking of @yanisvaroufakis : "He woud be an excellent candidate for President of the European Commission. He has faced up to the Troika, the Council, the ECB... He has lived the consequences of the austerity machine. He would make an excellent successor to Juncker"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου