Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Προς ολοκλήρωση η προετοιμασία του ΝΕΟΛ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής



Προς ολοκλήρωση η προετοιμασία του ΝΕΟΛ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Σε φάση ολοκλήρωσης περνάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΝΕΟΛ για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (22-23/09) η ομάδα βρέθηκε στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ “Χρ. Κανίστρας – Γ.Καραβούλας” που διοργάνωσε ο Γλαύκος, κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκε με την διοργανώτρια ομάδα και τον Κεραυνό Αιγίου, ενώ είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες οι φιλικοί αγώνες με την Αχαγιά 82 και τον Αίολο Αγιάς. Παράλληλα, έχει ήδη προγραμματιστεί ένα ακόμα φιλικό, αυτήν τη φορά με την Δόξα Λευκάδος.
Σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, ο παίχτης Δημήτρης Μαρούλης δήλωσε: «Οι φιλικοί αγώνες που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, καθώς και οι δυναμικές προπονήσεις της ομάδας μάς έχουν βοηθήσει σημαντικά στο να γνωριστούμε με τους νέους παίχτες της, δηλαδή να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο παρκέ και να αποκτήσουμε χημεία μεταξύ μας. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν φτάσει η έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκειά του. Πιστεύω ότι όλη η ομάδα θα καταβάλει μια αξιόλογη προσπάθεια, παρόλο που η κατηγορία φέτος είναι αρκετά δύσκολη και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδας με πολύ δυνατούς παίχτες . Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν την πρόκληση και στο τέλος θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Χρήστος Συνοδινός, αρχηγός της ομάδας, επισήμανε: «Έχουμε πραγματοποιήσει έως τώρα μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της οποίας είχαμε δίπλα μας και τον γυμναστή μας, τον Παναγή Μαρκέτο, έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο οποίος μας βοήθησε πολύ σε αυτό το δύσκολο προπαρασκευαστικό στάδιο για τη Γ’ Εθνική. Θεωρώ ότι καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας και τα τρία στάδια της προετοιμασίας που έπρεπε να περάσουμε για να είμαστε έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες. Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτήν την φάση έχουν παίξει και οι φιλικοί αγώνες που έχουμε πραγματοποιήσει καθώς κατά τη διάρκειά τους είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε στο γήπεδο τα σχέδια και τη δουλειά του προπονητή μας Μάρκου Τζουγανάτου και να δεθούμε με τους νέους παίχτες της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου. Αρχικός στόχος μας, όπως και κάθε χρόνο, είναι να γίνουμε παλιοί και νέοι παίχτες όλοι μαζί μια οικογένεια. Το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, αλλά σκοπεύουμε να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να ευελπιστούμε στο καλύτερο κάθε φορά αποτέλεσμα.»
Τέλος, ο Σίμος Ιωακειμίδης, που αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες της ομάδας, πρόσθεσε σχετικά: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια όλης της έως τώρα προετοιμασίας, και ειδικά τις δύο πρώτες εβδομάδες. Ακόμα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο Σταμάτης (σ.σ Αναστασάκης) βρέθηκε μαζί μας πρώτη φορά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Γλαύκου, οπότε δεν είχε προλάβει να προετοιμαστεί μαζί μας. Η γνώμη μου είναι ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά έως τώρα την οποία και θα συνεχίσουμε. Σχετικά με τα φιλικά που έχουμε συμμετάσχει έως τώρα, θεωρώ πως η ομάδα δείχνει σταδιακά καλύτερο πρόσωπο και θα βελτιωθεί κι άλλο ώστε η έναρξη του πρωταθλήματος να την βρει πανέτοιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου