Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

O Ρισιανος μας κογιοναρει!! Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα

1 σχόλιο: στην βολτα  στην Λισσαβόνα

(που Λισσα που τον επιασε χαχα)
  1. Και κατά μία παράδοση όταες ο Δυσσέας τσακώθηκε με το Λαέρτη και καβάλα στο κανόε του πήρε των ομματιών του και διέπλευσε το κανάλι τση Ιθάκης, ίδρυσε Νότια την πόλη Ulyssporos – Ουλύσπορος.
    Αλλά αργότερα με την επικράτηση του Χριστιανισμού. ο προσδιορισμός Παναγιά η πολύσπορος (πολυσπορίτισσα), μπερδεύονταν με τη λέξη Ulyssporos και οι άθλιοι Λατίνοι απέκοψαν το πρώτο συνθετικό τση λέξης και η πόλης ονομάζεται έκτοτε μόνο Poros!
    Τι θλιβερό αλήθεια!!

    (Ρισσιάνικο χιούμορ). Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα
  2. και  σχολιασμος  με τον θεο,, και το σπιτι του
Τώρα που το φιλοσοφώ τα ίδια έκανε κι ο Δυσσέας, λές ορέ να κρατάνε τα γονίδια και έτσι αποδεικνύεται ο τόπος τση Ομηρικής Ιθάκης? Σάματι κάνεις ύπουλη προπαγάνδα… Κά κα κα κα κα κα κα κα. σε Με βλεπω να φευγω για Σερβια

  1. Σε εφκείο το ανέκδοτο υπάρχει και συνέχεια: Κάποτε ήρτε λοιπόνε ο Θεός από περιέργεια στο home του, δωμάτιο Κεφαλονιά, αλλά άκρη δε μπόραε να βγάλει. Ως πανάγαθος λοιπόνε εγκατέστησε απίκου τον εξειδικευμένο επί τση κουρλαμάδας Άγιό μας και τα αποτελέσματα στη κρίση σας. Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα σε Τι απανταει ο θεος για την Ελλαδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου