Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή Θεατρικού Εργαστήριου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς

Τα μέλη του Θεατρικού Εργαστήριου Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς, κλείνοντας τον κύκλο παραστάσεων του θεατρικού έργου "Ρινόκερος",
αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που βοήθησαν δίνοντας ψυχή σε ένα ιδιαίτερα σύγχρονο και διαχρονικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο. 
- Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την άμεση ανταπόκρισή και την ευγενική τους χορηγία.
- Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας που είναι δίπλα μας κάθε χρόνο και βοηθούν στην διαφήμιση και προβολή των διαργανώσεων του συλλόγου.
- Ευχαριστούμε θερμά τον σκηνοθέτη μας Πάνο Βαρδάκο και τον μουσικό Κώστα Χαριτάτο  που τόσο ταλαντούχα δούλεψαν και έβαλαν το μεράκι τους σε κάθε λεπτομέρεια.
- Ευχαρίστούμε θερμά την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. και τον Πρόεδρο της για την στήριξη της στις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αργοστόλι.  

- Τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς  κ. Παναγή Δρακουλογκωνα, για την στήριξη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την αποστολή του έργου μας στην Ζάκυνθο, όπου και παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία  Επίσης τον περιφερειακό σύμβουλο πολιτισμού στην Ζάκυνθο κο. Καμπίτση για την πολύ ζεστή φιλοξενία.  
Επίσης καλούμε όλους εσάς που το επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά στην θεατρική ομάδα να έρθετε σε εποικοινωνία μαζί μας στο χώρο του εργαστηρίου στο Αργοστόλι
Βύρωνος & Λάσσης γωνία, στα τηλέφωνα : 694 677 6144, 697 483 9286 ή στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook ( Θεατρικό Εργαστήρι Συγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου