Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΜΗΝΑ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ

3 σχόλια:

  1. Ίσως δεν δέχονται οι γιατροί να δουλέψουν στην επαρχία και μάλιστα στα νησιά και ιδίως στα τουριστικά μέρη , γιατί ο μισθός τους δεν καλύπτει τις προσωπικές τους ανάγκες ( ενοίκιο , διατροφή , μετακινήσεις κ.λ.π.).

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ
    1. Άκουσα ότι στα παραμεθώρια νησιά του Αιγαίου το κράτος τους πριμοδοτεί γενναία , αλλά και πάλι δεν πάνε , γι αυτό μη μας κάνει εντύπωση που και η Κεφαλονιά είναι ορφανή από γιατρούς .
 ΚΑΙ ΣΕ FACEBOOK


  • Νίκη Ανδρονίκη Γνωρίζω από πρώτο χέρι την απάντηση :
    Τα λεφτά που θα τους πληρώσει το κράτος , δεν φθάνουν για τις προσωπικές τους δαπάνες ( ενοίκιο , διατροφή και όλα τα συμπαρομαρτούντα ...)



  • Νίκη Ανδρονίκη Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τους κατοίκους να διεκδικούν το δίκιο τους , να υψώνουν και έντονα , αν χρειαστεί πολλές φορές , τη φωνή τους . Γιατί , ως φαίνεται , μόνο με αγώνες πάει κανείς ένα βήμα παραπέρα !
    1


  • Νίκη Ανδρονίκη Καλύτερο αποτέλεσμα έχει μια κατάσταση με υπογραφές των κατοίκων ή μια ομαδική διαμαρτυρία με πορεία παρά ένα επίσημο έγγραφο , που το βάζουν στην άκρη , δυστυχώς !
    Γιατί στην 1η περίπτωση αν φθάσει στα χέρια ή στην κάμερα ενός δημοσιογράφου και το δώσει στα κανάλια , ταρακουνάει περισσότερο , παρά να γνωρίζει το έγγραφο μόνο η γραμματέας του υπουργού -- γιατί ζήτημα είναι αν το διαβάσει δεύτερος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου