Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Έτσι έγινε το ατύχημα στον «Μύλο των Ξωτικών»


Τρία παιδιά τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, όταν το παιχνίδι – τρενάκι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι, το οποίο βρισκόταν σταματημένο κοντά στο τέλος της διαδρομής.

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά

Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν γονείς, άλλοι επισκέπτες και οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, τα οποία κατατρομαγμένα απ’ όσα είχαν προηγηθεί, ούρλιαζαν και έκλαιγαν.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες,ένα από τα παιδιά, σύμφωνα έπαθε κρίση πανικού.
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Πιθανόν από λάθος χειρισμό του υπεύθυνου

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ατύχημα σημειώθηκε πιθανόν από λάθος χειρισμό του υπεύθυνου του παιχνιδιού. Οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών κινήθηκαν άμεσα και βρέθηκαν δίπλα στα τραυματισμένα παιδιά για να τους παράσχουν κάθε βοήθεια.
Εκείνο που, πάντως, προκάλεσε αίσθηση ήταν πως λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, το πρόβλημα στο τρενάκι διορθώθηκε και το παιχνίδι συνέχισε τις διαδρομές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου