Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Λιθόστρωτο!

Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Λιθόστρωτο!
ΤΡΙΤΗ 31 Δεκεμβρίου 2019 - 
Παραμονή Πρωτοχρονιάς ⍟ ώρα: 1.00μμ Εορταστική διάθεση από το πρωί στο Λιθόστρωτο στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι ζωντανή μουσική από το συγκρότημα SINGAPORE STRINGS, μια συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, με το «Κατάβρεγμα» συνεχίζουμε το Έθιμο της Τελευταίας Ημέρας του Χρόνου, ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα.  
                                          
⍟ ώρα: 6.00μμ Ο Άγιος Βασίλης κλείνει το εργαστήριό του και κατεβαίνει στο Λιθόστρωτο μαζί με τα ξωτικά του, να συναντήσει τις Φιλαρμονικές, τις Χορωδίες, τα παιδιά και με κάλαντα, καντάδες και άλλες μελωδίες να  αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον χρόνο που φεύγει. 
 ώρα: 6.30μμ, Περατζάδα της Ανδρικής και της Παιδικής Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Κάλαντα. 
⍟ ώρα: 7.00μμ η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, σε μουσική περαντζάδα στην πλατεία Καμπάνας & στο Λιθόστρωτο σκορπάει μελωδικούς ήχους & κάλαντα στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Με εκτίμηση Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. 
Ο Πρόεδρος Σπύρος Α. Πεφάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου