Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Σταύρος Σπαθής προς στον Βουλευτή του νομού μας: «Οφείλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για αυτά που κάνατε για τους επαγγελματίες μας»

Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο, για την άμεση αντίδρασή του στα αιτήματα των επαγγελματιών μέσω του Επιμελητηρίου μας.

Τα αιτήματα ήταν πολλά και ο κ. Βουλευτής εργάστηκε προς την κατεύθυνση της λύσης τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του κ. Καππάτου, κυρίως επί των φορολογικών ζητημάτων, έδωσαν ή θα δώσουν ανάσα στους επαγγελματίες των νησιών μας άμεσα.
Η επιστολή του Σταύρου Σπαθή
Κύριε Βουλευτά, από την αρχή της θητείας σας στο ελληνικό κοινοβούλιο, είχαμε σχεδόν καθημερινή επαφή αναφορικά με τα αιτήματά που σας είχαμε στείλει μόλις μερικές ημέρες μετά την εκλογή σας. Αρκετά από αυτά άμεσα τα επιλύσατε, ενώ με την δική σας νομοθετική συμβολή καταφέρατε τα περισσότερα, αν όχι όλα, να βρίσκονται μέσα στα 32 Σχέδια Νόμου που ψήφισε η παρούσα Βουλή. Οφείλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για αυτά που κάνατε για τους επαγγελματίες του νομού μας, αφού συμβάλλατε έτσι ώστε η Ανάπτυξη να χτυπήσει και την δική μας πόρτα. Τα προβλήματα όμως κ. Καππάτε δεν τελειώνουν εδώ και δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ. Το Επιμελητήριο, ως σύμβουλος του κράτος, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας και θα συμβάλλει τα μέγιστα στο νομοθετικό σας έργο. Πιστεύω ότι και εσείς θα συνεχίσετε να είστε δίπλα μας και να διατηρηθεί η σχεδόν καθημερινή μας επικοινωνία.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σταύρος Σπαθής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου