Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τους φορολαχνους σας τους κοιτατε?

  Η στήλη α/α αφορά στη σειρά κλήρωσης του αντίστοιχου λαχνού. - Όλοι οι παραπάνω τυχεροί λαχνοί (ενότητα Α) κερδίζουν από € 1.000,00. - Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την αποστολή προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet. - Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, 2ο, κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς

Δείτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορείτε να μπείτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Επιλέγετε: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα ζητηθεί, συμπληρώνεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός στο TAXISnet.
Μόλις βάλετε τους κωδικούς, σας παρουσιάζεται η παρακάτω εικόνα:
Στο πεδίο “Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί”, πατάτε στο πεδίο “Εκτύπωση” και σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς!

Μηνιαίες συναλλαγές και λαχνοί

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήθος και τους αριθμούς των λαχνών που σας αναλογούν, με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε με ηλεκτρονικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα και των οποίων τα στοιχεία περιήλθαν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε. από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου