Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα

 ". Με το πρόσχημα μιας" υγιούς απόψεως ", θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης ψυχής και πνεύματος.

Σε υλιστικούς γιατρούς, θα ανατεθεί το καθήκον να αφαιρέσουν την ψυχή της ανθρωπότητας. Όπως σήμερα, οι άνθρωποι εμβολιάζονται ενάντια στην μια ή στην άλλη ασθένεια, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, να είναι απρόσβλητοι να ασθενήσουν με την «τρέλα» της πνευματικής ζωής.
Θα είναι εξαιρετικά έξυπνος, αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων.
Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε το αιθερικό σώμα στο φυσικό σώμα. Μόλις το αιθερικό σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει αυτόματο, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να γυαλιστεί σε αυτήν τη Γη με πνευματική βούληση.
Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος αρειμανικής δύναμης. ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να απαλλαγεί από ένα δεδομένο υλιστικό συναίσθημα. Γίνεται υλιστική ιδιοσυγκρασία και δεν μπορεί πλέον να ανέβει στο πνευματικό ».
Ρούντολφ Στάινερ
(Rudolf Joseph Lorenz Steiner, 27 Φεβρουαρίου 1861 - 30 Μαρτίου 1925) Αυστριακός φιλόσοφος και αρχιτέκτονας
.........διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ : https://vickytoxotis.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου