Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

 Ο Δήμος Ληξουρίου με τη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση της φιλοζωϊκής ομάδας Ληξουρίου καθώς και τη συναίνεση όλων των κτηνιάτρων της Κεφαλονιάς προσκάλεσε την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας στο Ληξούρι προκειμένου να πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ στειρώσεις σε όλα τα αδέσποτα της Παλικής.

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24/10 από τις 9:00 π.μ έως τις 8:00 μμ και το πρωί της Κυριακής από τις 9:00 μέχρι τις 10:30 π.μ στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Ληξουρίου.
Σας καλούμε να υποστηρίξετε όλοι έμπρακτα την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουμε όλοι να σταματήσουν οι ανεξέλεγκτες γέννες και να περιοριστεί άμεσα ο αριθμός των αδέσποτων.
Όσες και όσοι έχετε υπόψη ή υπό τη φροντίδα σας κάποιο αδέσποτο ζωάκι επικοινωνήστε με τους προέδρους των Κοινοτήτων σας ή με το τμήμα καθημερινότητας του Δήμου στο 2671091018 προκειμένου να ενημερωθείτε για το όλο εγχείρημα.
 Γίνετε Αρωγοί και υποστηρικτές στην σπουδαία αυτή  κίνηση , που για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στο Ληξούρι και ελάτε να αποδείξουμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βοηθήσουμε, να αλλάξει η εικόνα του τόπου μας και να γίνει ένα βήμα πολιτισμού και  προόδου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου