Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Παιδιατρική Κλινική Αργοστολίου: 20 χρόνια αρωγός της υγείας στο νησί μας με την διευθύντρια Κ. Δανελάτου και την Επ. Α΄ Β. Γεωργοπούλου

 


Για πάνω από 20 χρόνια η Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Αργοστολίου στέκεται στο πλευρό του παιδικού πληθυσμού των νησιών μας χάρη στον καθημερινό αγώνα της διευθύντριας Καλυψώς Δανελάτου, της επιμελήτριας Α΄ Βίλλυς Γεωργοπούλου και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της.

Η Παιδιατρική κλινική, λοιπόν, πρωτοπόρα και πάλι, στέλνει μήνυμα «Ελευθερίας» εμβολιάζοντας τον τοπικό πληθυσμό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έναντι του covid 19.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η Επιμελήτρια Α΄ της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Αργοστολίου Βίλλυ Γεωργοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Galaxy News και την Ανδρονίκη Ρεπούση στον Ionian Galaxy..

Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί πάνω από 820 άτομα και η διαδικασία συνεχίζεται ομαλά.

Καμία δόση δεν έχει χαθεί, οι πολίτες που έχουν ραντεβού προσέρχονται κανονικά ως επί τω πλείστον, ενώ τυχόν δόσεις που περισσεύουν χορηγούνται σε μέλη των σωμάτων ασφαλείας.

Επιπλέον, η κα Γεωργοπούλου τόνισε πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό παρενεργειών σε εμβολιασμένο στα νησιά μας. Να σημειωθεί πως μετά τη χορήγηση του εμβολίου ο πολίτης, παραμένει στο χώρο ένα μικρό χρονικό διάστημα 20 περίπου λεπτών για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κάποια αντίδραση ή παρενέργεια.

Στις αμφιβολίες που έχουν κατά καιρούς εκφραστεί για το ίδιο το εμβόλιο και την ανοσία, απάντησε ότι ο ιατρικός κόσμος είναι πλέον πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, η δράση του οποίου θα μειώσει σημαντικά θανάτους και νοσηλείες.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Παιδιατρικής κλινικής, που τις δύσκολες αυτές ώρες «χτίζουν» ένα τείχος προστασίας φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακτήσουμε τις ζωές μας.

πηγη  Ekefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου