Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ένας στους δύο εκτός – Για ποιους αυξάνεται το ελάχιστο ποσό

 Στα 2.000 ευρώ ορίζεται το ελάχιστο ποσό για την ενίσχυση μέσα από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5. Αφορά σε επιχειρήσεις που παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή και έχουν έως 5 εργαζομένους. Στα 4.000 ευρώ το ποσό για εκείνες τις επιχειρήσεις που έχουν πάνω από 5 εργαζομένους.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή είναι πιθανό να ανοίξει απόψε, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να αποδεχθούν το ποσό που έχει υπολογιστεί.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ 5 ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ

Τα τελικά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνουν πως περισσότεροι από 262.000 αιτούντες επιστρεπτέας προκαταβολής είχαν αύξηση και όχι μείωση τζίρου το τελευταίο τετράμηνο του περασμένου έτους και ως εκ τούτου βρίσκουν την πόρτα των πληρωμών «κλειστή». Οι συνολικοί δικαιούχοι, περιορίζονται σε περίπου 360.000 έναντι 733.000 αιτήσεων.

Πηγή: newsit.gr & kefaloniamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου