Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

πριν και μετα, μια Σκάλα στο Μαρκοπουλο

 πριν

λιγο αργοτερα


και αρχιζωντα να παιρνει  χρώμα





3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα κύριε Γκιαφη, διαβάζω την στήλη σας πολλά χρόνια κυρίως λόγω των αναφορών σας στον Οδυσσέα και σας εκτιμώ πολύ γι αυτό.
    Σήμερα όμως στενοχωρεθηκα γιατι είδα ότι είστε λίγο άδικος με το θέμα πριν και μετά μια σκάλα στο Μαρκόπουλο.
    Γιατί δεν αναφέρεται ποιος την καθάρισε και την έβαψε την σκαλα; Γιατι δεν αναφέρεται ότι δυστυχώς δεν είναι εθελοντική δουλειά αλλά ατομικη;
    Ποιους δεν θέλετε να στενοχώρήσετε και δεν γράφεται ποιο άτομο την ξεχορταριασε και την εβαψε;
    Δυστυχώς σε κάποια χωριά επικρατεί αδιαφορία και ο εθελοντισμός θεωρείται χαζομάρα εν αντιθέσει με τον Πόρο και μπράβο σας.
    Στον Πόρο σας χαρήκαμε που πολλοί άνθρωποι μαζί φτιάξατε τον χώρο του μπάσκετ,τον κάνατε κουκλι
    Στα Μαυρατα το ίδιο.
    Στα υπόλοιπα χωριά .......ύπνο που παίρνεις τα παιδιά, να βάλουμε στην τσέπη τις επιδοτήσεις, να έρθουν οι τουρίστες να τους τα αρπάξουμε και δόξα τω θεώ.
    Εσείς σαν σοβαρός blogger πίστευα ότι θα δικαιώνατε τον κόπο και την προσπάθεια του ενός να ομορφύνει τον τόπο που ζει. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα, και σας ευχαριστω πολυ για τα σχολιά σας για το μπλοκ μου! Δεν εγραψα λεπτομεριες μονο και μονο επειδη δεν ειχα απόλυτη γνωση και μονο!
      Καμοια φορα προσπαθωντας να γραψεις αυτο που υπολογιζεις κανεις ισως καποιο λαθος και η κατασταση γινεται χειροτερη! Επισης αυτη που το εκανε μπορει να μην θελέι να αναφερθει και το ονοματης, και γι αυτο εγραψα μερικα απο τα δικα της σχολια, και το προφιλ της "Κατελειός Μοναδικός" Αν καιτυχαια γνωριζω φυσικα ποια ειναι, και απλα τυχαια ειδα τις φωτο στο φεις ,, και θεωρησα σωστο και να κοινοποιησω! Η εργασία λοιόν προφανως εγινε απο την καλη παλια μου φιλη Διονυσία Μενεγάτου,, Προεδρού και του συλλογου Μαρκο Πόλο, και αρκετες δρασεις καθε χρονο! Αυτο τον καιρο διοργανωνει και διαγωνισμο ποιησης, κατι που ειχα δημοσιευσει και παλιοτερα

      Διαγραφή
  2. Dionysia Menegatou
    Γιωργος Γκιαφης Γεώργιε :
    Πού είναι η σκάλα αυτή ;
    Σε κάποιο παλιό αρχοντικό;
    Σε κάποια αυλή;
    Σε δημόσιο χώρο;
    Ποιός την έκανε πριν και μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή