Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Στην αναρτηση τελευταια,,εταξα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα,, με τις 

πρωτες τουριστικες μερες και εποχες του χωριου μας διότι  το αρθρο Βαγγέλη Χιονη εχει ανακριβίες

τοσο για εκεινη την εποχή όσο και για την εποχη που ηρθαν οι πρωτοι γαλλοι τουριστες στο νησι την δεκαετια 1970!

Ο Αγγελος λοιπόν Τζαμαρίας,, που γι αυτόν και η ανάρτησή μου,, οταν ξεκίναγε ,, καθάριζε, εφτιαχνε φυτευε, και αγωνιζόταν στο χωρο του Τένις,, που ολοι γνωριζουμε λεγανε   ο Μ@-@-@ς  ,, και μολις ανοιξε ολοι ελεγαν ρε τον Που.......,, τι  έκανε??


 https://porosnews.blogspot.com/2021/09/blog-post_509.html

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΧΘΕς
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΧΘΕς

Μετά λοιπόν την δεκαετία 1980,, ο Πόρος ξεκινησε την τουριστικη του αλματωδη πορεια στο νησι,, 
που ολοι την ζηλεψαν! Φυσικά οπως πολλα σωστα αναφερει και ο Βαγγελης χιόνης στο αθροτου παλιοτερα, και σιγουρα ανθρωπος με πολύ μεγαλη συμμετοχη στις τοτε ιδιοτικες επενδυσεις στον τοπο μας, ενας απο τους πρωτεργάτες εκείνης της εποχής  ήταν ο Αγγελος Τζαμαριας!!
Επιστρεφοντας απο Αυστραλία,, με νοστο επιστροφης  ,,και βασικο επαγγελμα το ταξί το οποίο το συνεχισε και σαν επαγγελμα  και στην αθηνα,, επένδυσε οτι ειχε και δεν ειχε στον τοπο καταγωγής του!
Εφτιαξε  το ξενοδοχείο του,, το οποίο το λειτουργούν ακομη τα παιδιά του, και φυσικα έφτια ξε και το ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ, το οποίο συγκέντρωσε σχέδον ολη την τουριστικη αναπτυξη στην εκεί περιοχ΄,, και σε συνδιασμο φυσικα με τισ δράσει με τα θαλασσια σπορ του Βαγγέλη Χιονη,, πρωτογνωρα,, πανελάδικα θα έλεγα!! Η τότε νεολαία,, εμαθε τένις,, και μπάσκετ, και οι τουρ οπερειτορ ετριβαν τα χερια τους με την αλματώδη ανάπτυξη του τόπου!  
Συγχαρητήρια λοιπόν σε έναν ανοικτόμυαλο ανθρωπό ,, που η προσφορά του  ηταν και ειναι πηγη επνευσης  για την τουριστικη συνέχεια του τοπου μας,, ο οποίος το βασικότερο που χρειαζεται ειναι ευελιξία, για να επιστρεψει και πάλι, να ειναι ο καλύτερος τουριστικός προορισμος στα Ιονια!
Οποιος θέλει μπορει να σχολιαζει καλοπροαιρετα οτιδηποτε,, ωστε τα σχολια να μπουν σε μια νεα ανάρτηση αναμνησης και προβληματισμου , για την τουριστικη εξέλιξη του τοπου μας
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου