Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Σκέψεις σοφών

Ένας πατέρας είπε στην κόρη του.
"Μολις αποφοίτησες, αυτό είναι ένα αυτοκίνητο που αγόρασα πριν από καιρό. Είναι μερικών ετών αλλά πριν στο δώσω, πήγαινέ το σε έναν έμπορο αυτοκινήτων στην πόλη και δες πόσα σου προσφέρουν."
Το κορίτσι γύρισε στον πατέρα της και του είπε: "Πρόσφεραν 1000 ευρώ γιατί φαίνεται πολύ παλιό".
Ο πατέρας ειπε: "Κράτα το και πήγαινε και σε δεύτερο έμπορο αυτοκινήτων ή σε ενεχυροδανειστήριο.
Επιστρέφει η κοπέλα στον πατέρα της και του λέει: "Το ενεχυροδανειστήριο πρόσφερε 100 ευρώ γιατί είναι πολύ παλιό αυτοκίνητο και χρειάζονται πολλά λεφτά για να το οδηγήσεις πάλι"
Ο πατέρας ζήτησε από την κόρη του να μπει σε μια λέσχη αυτοκινήτου με μέλη που έχουν γνώσεις και αγάπη για τα αυτοκίνητα και να πάρει προσφορά και από εκεί. Η κόρη του γύρισε και είπε στον πατέρα της: "Κάποιοι μου πρόσφεραν 100.000 ευρώ γιατι είναι ένα σπάνιο αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση, με μεγάλες δυνατότητες και αρκετά δύσκολο να το βρεις."
Τότε ο πατέρας είπε: "Ηθελα με αυτό τον τρόπο να μάθεις ότι όταν δε σε εκτιμούν όσο πρέπει δεν είσαι στο σωστό μέρος. Αν νιώθεις ότι δε σε σέβονται και δε σε εκτιμούν, μη θυμώνεις, φύγε.. γιατί αυτό σημαίνει οτι βρίσκεσαι σε λάθος μέρος. Μη μένεις κάπου που κανεις δεν βλέπει την αξία σου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου