Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ένα φανταστικό Καρναβάλι με πολλές εκπλήξεις έγινε στον Πόρο Κεφαλονιάς!

 

Όλες οι αντιδράσεις:
Galiatsatos Odysseas, Soula Kagadis και 3 ακόμη

Ένα φανταστικό Καρναβάλι με πολλές εκπλήξεις έγινε στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Ένα θεαματικά υπέροχο Καρναβάλι με πρωτότυπα άρματα βγαλμένα από την τοπική και διεθνή επικαιρότητα, τολμηρά πειράγματα, μουσική, Ξυλοπόδαρο, καίριοι σχολιασμοί από τους παρουσιαστές, χοροί και στο τέλος βεγγαλικά έγινε την Κυριακή στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Παρουσιαστές του Καρναβαλιού ήταν ο Βασίλης Αντζουλάτος και η Διαμαντίνα Παπαδαμάτου οι οποίοι από νωρίς έκαναν επίθεση φιλίας στον υποψήφιο Βουλευτή Νικόλα Φαραντούρη! Όμως, από τα χιουμοριστικά πειράγματα τους, όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο δεν γλύτωσε ούτε ο πάντα ευγενικός Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης!
Τα θεαματικά χορευτικά σχήματα και άρματα του Καρναβαλιού ήταν από την Σκάλα, την Αγία Ειρήνη, το Δημοτικό Σχολείο του Πόρου, τα Βλαχάτα, το Γυμνάσιο της Πάτρας και το Πολιτιστικό Σύλλογο του Πόρου μεταξύ των άλλων! Η θεματολογία τους όπως μπορείτε να δείτε από τα ακόλουθα βίντεο και φωτογραφίες μου είχε να κάνει από την νίκη του Λιονέλ Μέσι και της Αργεντινής στο Μουντιάλ, τα πετροδόλαρα της Εύας Καϊλή στην Ευρωβουλή μέχρι και η μη ύπαρξη ακόμα αγροτικού γιατρού στον Πόρο!
Το παρών μεταξύ των άλλων έδωσαν από τους επίσημους και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο δυναμικός στην διοργάνωση του Καρναβαλιού Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Υποψήφιος Βουλευτής Λευτέρης Κρητικός, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, ο ανερχόμενος Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου Λευτέρης Στελλάτος και ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος!
Το παρών φυσικά έδωσε με το άρμα της και η πανέμορφη Βασίλισσα του Καρναβαλιού!
Τέλος, ευχή όλων μας είναι η χαρά, το κέφι η ενωτική διάθεση και ομόνοια που βγήκαν σ’ όλο το κόσμο μας από το Καρναβάλι του Πόρου Κεφαλονιάς να συνεχιστούν από τώρα και στο μέλλον σ’ όλη την Κεφαλονιά αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα μας!
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου