Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η ιστορια των Καρναβαλιων Πόρου

 Ετσι  και  για την ιστορια  ηταν μάλλον το Καρναβαλι Πορου αριθμος 11


Με την ευκαιρια   λοιπόν του σημερινου καρναβαλιου,, θα ηθελα να "ενημερωσω"  και το πως ξεκινησε  και ο θεσμος! ,, Ειχαμε  για αρκετα χρόνια  και τις δικές μας Βασιλισσες





Ηταν αμέσως μετα την ενωση Δημων σε εναν ενιαιο τον Δημο Κεφαλονιας τοτε  ,, ετος 2011,, 

Ο νεοσύστατος τότε συλλογος Γονέων και κηδεμόνων του δημοτικου σχολειου Πόρου,, με πολλές δρασεις και ενεργα μέλη

μέσα σε ολες του τις προσπαθειές σκέφτηκε και την μετατροπη της κλασικής Μασκαρας σε Καρναβάλι με συνεργασία με τους πολλούς δραστήριους συλλόγους στην ευρύτερη περιοχή,

για τον λογο ,, περισσότερο του να "ξεφυγει" ας πουμε απο το κλασικο, του να προτρέψει τους πολλους συλλογους της περιοχής σε μια διαδικασία κατασκευης αρμάτων,, και για την συμμετοχη τους τελευταια κυριακη σε αργοστόλι ή Ληξούρι, του να δώσουμε την νότα του καρναβαλιου  στα μικρά παιδια της περιοχης ,, που τον Χειμώνα δεν εχουν πολλές δραστηριότητες,, Ολα αυτα μαζι?  Το θέμα ειναι οτι πετυχε! .

Η καρναβαλική επιτροπή ήταν ένα μέλος κάθε συλλόγου,και τα πρώτα χρόνια κάναμε και βράβευση.

Πρωτη προσπάθεια φουλ κεφι και συμμετοχη, το μονο προβλημα που ειμασταν ολοι σχεδον συμμετεχοντες και δεν ειχαμε κοινο!  Ας μην αριθμισω συμμετοχες ,ηταν τουλαχιστον τριπλασιο νουμερο απο φετος και εκτός Πρόννων.

Ξεκινουσαμε από  νωρις με τον κρυμενο θυσαυρο, με πολλες ομαδες παιδιων , παρελαση, χορευτικα , και παιχνιδια με πολυ διασκεδαση στο τελος!  !!

Παραθέτω μερικές φωτο εκεινου του καρναβαλιου, εξού και το μπλο,,κρατώ αναμνησεις ,   και επειδη εντοπισα πολλες ελειψεις φετος ευχομαι του Χρονου  το 12ο ,, να ειναι το καλυτερο από ολα!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου