Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ,, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΡΟ

 (Μαλλον ο μοναδικος δρομος καλυτερα)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος τηρώντας τίς παραδόσεις μας σάς καλεί να τσικνίσουμε μαζί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου. Από τίς 11.00 το πρωί θα στήσουμε τίς ψησταριές μας στον κεντρικό δρόμο του Πόρου και θα σάς περιμένουμε.
Προτάθηκαν πολλά σημεία για την εκδήλωσή μας πού θα συνοδεύεται από μουσική (DJ χορηγία δήμου Αργοστολίου) και χορό. Η τοποθεσία τής εκδήλωσης αποφασίστηκε τελικά να είναι ο κεντρικός δρόμος του Πόρου τόσο για ιστορικούς λόγους (εκδηλώσεις πριν τον κορονοϊό) όσο και κατανομής των εκδηλώσεων τού συλλόγου σέ περισσότερα μέρη τού χωριού.
Όλα τα ψητά είναι προσφορά τού συλλόγου και των χορηγών μας. Για ποτά θα εξυπηρετηθείτε από τα γύρω καταστήματα.
Κατά την διάρκεια τής συζήτησης για την προετοιμασία της εκδήλωσης αναφέρθηκε από μέλος τού ΔΣ (πού όμως δεν θα μαρτυρήσουμε) το σχεδόν ξεχασμένο έθιμο τού «γανώματος» οπότε προσοχή ανακαλύψτε την και …μείνετε μακριά της. Σέ επόμενη ανάρτησή μας θα αναφερθούμε διεξοδικά στο πιο πάνω έθιμο.
Για τον έγκαιρο προγραμματισμό σας εδώ θα βρείτε τίς εκδηλώσεις τού συλλόγου μας για την επόμενη περίοδο.
Στις 15 Φεβρουαρίου το βράδυ από τίς 18:00 στο κοινοτικό κατάστημα Πόρου θα προσφέρουμε γίδα βραστή μια παρεϊστικη συνάντηση με μουσική και χορό πού θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας
Στις 16 Φεβρουαρίου το πρωί τσίκνισμα στον κεντρικό δρόμο τού Πόρου (DJ χορηγία του δήμου Αργοστολίου) και χορός
Στις 19 Φεβρουαρίου Καρναβάλι στον Πόρο Τα άρματα τού συλλόγου και των γύρω περιοχών με τα πληρώματά τους θα παρελάσουν στην κεντρική πλατεία και τον εμπορικό δρόμο. Θέμα τού φετινού άρματος του συλλόγου μας είναι «Ψάχνοντας τον Γιατρό»
Στις 26 Φεβρουαρίου Όλοι στο Αργοστόλι.
Τό ΔΣ τού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου