Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Σπυρονικόλας Σολωμός : Kύριε Μιχαλάτε "με τι μούτρα" ζητάτε την ψήφο στον Ελειό - Πρόννους; Απάτη η υπόσχεση σας το 2019 πως... "θα φροντίζατε την περιφέρεια του Δήμου Αργοστολίου"

 


Ο παλιός Δήμαρχος Αλέκος Παρίσης αποδοκιμάσθηκε εκλογικά το 2019 στον δεύτερο γύρο   στην περιοχή μας (Ελειός- Πρόννοι) γιατί οι περισσότεροι ψηφοφόροι θεώρησαν ότι δεν επέδειξε την απαιτούμενη μέριμνα για την περιφέρεια του Δήμου Αργοστολίου και πίστεψαν τις  υποσχέσεις του κυρίου Μιχαλάτου πως τάχα "αν εκλεγόταν θα έριχνε το βάρος του στα χωριά"!!!


Τέσσερα χρόνια μετά κανείς δεν ξέρει πόσα εισπράττονται από το λιμάνι του Πόρου και για ποιό λόγο δεν υπάρχουν πουθενά ανταποδοτικά έργα στην περιοχή μας , οι λιμνοδεξαμενές  στην Αγία Ειρήνη  είναι σε πλήρη εγκατάλειψη κι ακαθάριστες  (η μία σχεδόν άδεια και στην άλλη το νερό χάνεται),ο κάμπος του Ελειού βασανίζεται από τα άλογα του Αίνου που καταστρέφουν τα πάντα καθώς απομακρύνθηκαν από το φυσικό τους χώρο κι η  ανίκανη δημοτική αρχή Μιχαλάτου αδυνατεί να  δώσει λύσει ακόμα και σ΄αυτό το απλό πρόβλημα , ουδέν εμβληματικό ή σοβαρό έργο υποδομής έχει λάβει χώρα οπουδήποτε στον Ελειό -Πρόννους με εξαίρεση την ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου στον Πόρο που έγινε αποκλειστικά λόγω "ΙΑΝΟΥ"  με κυβερνητικά χρήματα . Ήλθε η ώρα ο νυν Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος να τιμωρηθεί και να δώσουμε την ευκαιρία στον Νίκο Ανουσάκη  και την πολιτική του ομάδα να ασκήσει μία δίκαια διοίκηση με ίση κατανομή  χρημάτων κι έργων  σε  όλες τις περιοχές του Δήμου μας. Κύριε Μιχαλάτε κακώς μας θεωρήσατε δημότες δευτέρας κατηγορίας. 


Σπυρονικόλας Σολωμός - πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Κεφαλονιάς -  Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ" με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου