Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση κοπής πίτας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας. Παρασκευή 23-02-2024






 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Εκδήλωση κοπής  πίτας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας. Παρασκευή 23-02-2024.

 

Στη φετινή εκδήλωση κοπής πίτας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας  παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ο Βουλευτής Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος.

 




Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν θερμές  ευχές, να υπογραμμίσουν το εξαιρετικό πλαίσιο της μεταξύ τους συχνής και άμεσης επικοινωνίας, της αγαστής συνεργασίας και της διαρκούς αμοιβαίας στήριξης, σύμφωνα με τον θεσμικό ρόλο εκάστου αυτών, προς την κατεύθυνση βελτιστοποίησης της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον τόπο μας.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στις μεταρρυθμιστικού χαρακτήρα  αλλαγές  που επήλθαν  στο εκπαιδευτικό μας σύστημα τα τελευταία χρόνια, οι οποίες συνεχίζονται δυναμικά και κατά τη φετινή σχολική χρονιά και οι οποίες αφορούν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης από το νηπιαγωγείο έως το πανεπιστήμιο.

Επίσης, έγινε αναφορά στην αποτελεσματική εφαρμογή των νέων μέτρων, καινοτομιών και προγραμμάτων στα  νησιά μας, Κεφαλονιά και Ιθάκη, και τονίστηκε η σημασία της ολόπλευρης αντισταθμιστικής αγωγής που παρασχέθηκε στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

 

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε στο έργο των εκπαιδευτικών μας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι "υπερβάλουν εαυτούς" και είναι αφοσιωμένοι και ολόψυχα δοσμένοι στο λειτούργημα που υπηρετούν. Επίσης, τονίστηκε η συμμετοχή των μαθητών μας και η διάκριση τους σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς.

 

Έγινε αναφορά σε ζητήματα σχετικά με τα σχολικά κτίρια της πόλης μας, ιδιαιτέρως δε στην  ανάγκη στέγασης δύο νηπιαγωγείων και στην επέκταση του διδακτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις παρούσες και  στις μελλοντικές ανάγκες της πόλης μας με σύγχρονα εκπαιδευτικά κτίρια.

 

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας

Γεώργιος Φ. Αλεξανδράτος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου