Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Αύριο Δευτέρα κατεβαίνουν τα αγροτικά τρακτέρ στο Αργοστόλι

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας ως εξής:

Δευτέρα 19/2 στις 12.00 το μεσημέρι συγκεντρώνουμε τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα στον “κόμβο του Μαρίνου” στο Αργοστόλι και πορευόμαστε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Τρίτη 20/2 στις 10.00 το πρωί συγκεντρώνουμε τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα στα λιμάνια του Αργοστολιού και του Ληξουριού, στους κάβους του φέρι μποτ.

Συμμετέχουμε στην Απεργία που έχει κηρύξει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στις 28 Φλεβάρη, στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αργοστολίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αγρότες και όλο τον λαό της Κεφαλονιάς, όλους τους βιοπαλαιστές ανεξαρτήτως κλάδου, να στηρίξει μαζικά τη δραστηριότητά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί τα βασικά μας αιτήματά μας δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Υπάρχει δυνατότητα μέσα από τη συνέχιση και την κλιμάκωση των αγώνων μας να έχουμε λύσεις και να αποσπάσουμε κατακτήσεις.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, μαζί στο χωράφι και στο ράφι. Να γυρίσουμε μπούμερανγκ την προσπάθεια της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει τον “κοινωνικό αυτοματισμό”.

Αν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, είναι κέρδος και του κόσμου σε όλη τη χώρα, για φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, για είδη λαϊκής διατροφής που θα μπορούν να έχουν όλοι στο τραπέζι τους.

15/2/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου