Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Από ποιο νησί θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ;

 Αναδημοσιευση απο την Kefaloniapress.gr

Την Πέμπτη 15/2 αναμένεται, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, η εκλογή του Προέδρου της ΠΕΔΙΝ μετά και την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα.
Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. της ΠΕΔΙΝ είναι 21μελές και σε αυτό συμμετέχουν αυτοδίκαια οι 11 Δήμαρχοι των Ιονίων Νήσων και 10 Δημοτικοί Σύμβουλοι που προέκυψαν από τις εκλογές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Corfutvnews, πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην εκλογή νέου Προέδρου με τον απερχόμενο Α. Παρίση να δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει εκδηλώσει την πρόθεση του για την προεδρεία.
Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος δεν θα είναι από την Κεφαλλονιά, ούτε από την Κέρκυρα…

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Από την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ που έλαβε 41 ψήφους (και 6 έδρες) εκλέγονται οι: Χρήστος Σκούρτης (28 ψήφοι), Φώντας Αλαμάνος (25), Παντελής Γιαννούλης (24), Αλέξανδρος Παρίσης (23), Νίκος Βραδής (21) και Γιάννης Γαρνέλης (19).

Για την ΚΕΔΕ εκλέγονται οι Νίκος Χειρδάρης (22) και Θωμάς Βλάσσης (17).

Από την παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΝΙΑ που έλαβε 35 ψήφους (και 4 έδρες) εκλέγονται οι: Σπύρος Σπαθής (24 ψήφοι), Δημήτρης Μεταλληνός (22), Χαράλαμπος Καλός (22) και Θεοχάρης Γιώτης (20).

Για την ΚΕΔΕ εκλέγεται ο Ν. Βαλιανάτος (22).

Οι παρατάξεις της ΛΑ.ΣΥ. (4 ψήφοι) και της Επτανησιακής Δημοκρατικής Συνεργασίας (3 ψήφοι) δεν εξέλεξαν μέλος στο Δ.Σ. της ΠΕΔΙΝ.

ΠΗΓΗ https://corfutvnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου