Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ

Το βιντεορεπορταζ και απο το νεο σαιτ ειδησεων του νησιου μας του φιλου Μακη Λεκατσα Ε Δ Ω

ΚΑΙ  

 Κομιτάτων Ορίζοντες

Afroditi Zampeli 14 λ. 
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Αβάκιον στον Πειραιά ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας!
Πλήθος συγχωριανών και φίλων του Συλλόγου μας, στήριξαν την εκδήλωσή μας!
Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρεια Αττικής κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Σάμης κ. Νικολίτσα Παπαθεοδωράτου, ο Αντιδήµαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δήμου Πειραιά κ. Δημήτριος Καρύδης , η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Πειραιά κ. Γερασιμούλα -Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, ο Πρόεδρος της ΟΚΙΣ και Πρόεδρος των Χαλιωτάτων κ. Γεώργιος Μιχαλάτος , ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και Αντιδήμαρχος Βύρωνα κ. Ορέστης Καππάτος, ο Αντιπρόεδρος Αδελφότητας , Υπεύθυνος τμήματος χορευτικού και νεολαίας και Πρόεδρος Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος κ. Ευαγγελινός Μιχελής, η Έφορος Αδελφότητας, Υπεύθυνη μουσικών τμημάτων, Γενική Γραμματέας Φαρσινών και Υπεύθυνη τεκμηρίωσης νομικών θεμάτων ΟΚΙΣ κ. Διονυσία Βασιλάτου, το μέλος του ΔΣ Αδελφότητας κ. Νίκος Ζαφειράτος και η μαέστρος της Αδελφότητας κ. Χριστίνα Ρόκκου , ο Πρόεδρος των Φαρσινών κ. Γεράσιμος Καραμπάτος, η Πρόεδρο της Ευγέρου κ. Άννα Αλεξανδράτου, η Πρόεδρος του Νεοχωρίου κ. Κυριακή Τσαγγαράτου, ο Πρόεδρος των Δηλινάδων κ. Φωτεινός Κουνάδης καθώς και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας κ. Ελένη Ζυγούρη-Παυλάτου, η Αντιπρόεδρος Δαμουλιανάδων κ. Μαριολένη Νεοφύτου, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Πυργιού και Επτανησίων Αγίας Παρασκευής κ. Σταματία Καρλή, η Γραμματέας Συλλόγου Κεφαλλήνων Χαλανδρίου κ.Βάλια Σταμάτη,
ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γεράσιμος Θεοχαράτος , ο πρώην Ταμίας του Συλλόγου μας κ. Στράτος Μιχελής, οι πρώην Υπεύθυνες τμήματος γυναικών κ. Χριστίνα Βλάχου και κ. Χριστίνα Βασιλάτου !
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά , μας συγκινήσατε ιδιαιτέρως με τη θετική σας ενέργεια , τις κοινοποιήσεις της εκδήλωσης στα χρονολόγια σας , και τα μηνύματα που μας στέλνατε !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νεολαία μας που έκανε την παρουσία τους πολύ αισθητή με το κέφι και τις χορευτικές τους ικανότητες!
Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους συγχωριανούς μας ήρθαν από Κεφαλονιά και Πάτρα!
Να ευχαριστήσουμε το Μαράκι μας που μας ξεσήκωσε όλους με το υπέροχο οριεντάλ (Χορογραφία Panagiotis Xepapadakis από Step Up Dance Sport Academy) , καθώς και τον Παύλο Μιχελή που μας έπαιξε βιολί και τη Μαριέτα Βασιλάκη που μας ταξίδεψε με τη φωνή της !
Σας ευχαριστούμε όλους και δίνουμε ραντεβού στο πανηγύρι μας τον Αύγουστο ! Να είμαστε όλοι εκεί !
Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά !

Όλες οι αντιδράσεις:
Εσείς, Orestis Kappatos, Άννα-Μαρία Θεοχαράτου και 10 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου