Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Πόσες θέσεις Δημοτικών Αστυνομικών προκηρύχθηκαν για το Δήμο Αργοστολίου;

 

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δεκατριών (1.213) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Τον Μάρτιο αναμένεται η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Αυτή τη στιγμή στη Δημοτική Αστυνομία υπηρετεί ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ εργαζόμενος. Σας τον έχουμε φωτογραφίσει κιόλας να παραδέρνει μονάχος του στο χάος.

Οι νέες θέσεις που προκηρύχθηκαν είναι οχτώ (8): (ΠΕ 2, ΤΕ2, ΔΕ 4)

 

Σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν . Θυμηθείτε ότι πριν τον ενιαίο δήμο Κεφαλονιάς που διέλυσε την δημοτική αστυνομία, στον δήμο Αργοστολίου υπηρετούσαν 17 άτομα.. Πρίν 25 χρόνια,χωρίς τα σημερινά προβλήματα της πόλης, με την αύξηση των αριθμών των επιχειρήσεων, την απουσία δημοτικού παρκινγκ και άλλα πολλά υπηρετούσαν 17 άτομα, σήμερα 8 νέοι και ένας που ήδη εργάζεται , σύνολο 9 . Οι μισοί. Σαν να λέμε “μισές δουλειές” η υπόθεση δημοτική αστυνομία.

αναδημοσιευση απο Κefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου