Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η ωραία Σοφία στην παρέλαση της 25ης στο Αργοστόλι

 
αντιγραφή  από  kefaloniapress.gr και  το πρόγραμμα για  αύριο ε δ ώ
 Ποιοί άλλοι έρχονται στο νησί μας;
 Παρέλαση celebs στην Κεφαλονιά στις 25 Μαρτίου
loukeri_sofia.jpg 
Πω πω μεγαλεία που θα δούμε σήμερα και αύριο! Η απόφαση του Υπουργού Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στους εροτασμούς της 25ης  Μαρτίου προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο τοπικό πολιτικό «σύστημα».
 
Η παρουσία του πρωτοκλασσάτου υπουργού θα  στρέψει τα φωτα της δημοσιότητας στο νησί μας και θα προκαλέσει συνωστισμό στο πάλκο της Πλατείας.
 
Πρώτος και καλύτερος δήλωσε απίκο ο πρ. Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος. Μπορεί ο κ. Γιακουμάτος να μην διαθέτει σπίτι στην Κεφαλονιά, προτιμώντας την Μύκονο, αλλά τέτοια ευκαιρία δεν θα τηνε αφήσει να πάει χαμένη!  Δίπλα στον ωραίο Πωλ θα στηθεί ο γερόλυκος της Νέας Δημοκρατίας.
 
Και να ήταν μόνο αυτός; Μάζεψαν μπαγάζια και αριβάρουν στην Κεφαλονιά και οι δυο εν δυνάμει (ή κατά φαντασία , θα σας γελάσω) υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ο Παύλος Παπαδάτος και η Σοφία Λουκέρη.
 
Μωρέ , δε πα να μαζευτείτε όσοι θέλετε πάνω στο πάλκο!!
 
Χαμπάρι δεν θα σας πάρουν οι κάμερες  !
 
Τα φώτα -και με εντολή από μεγάλα ΜΜΕ των Αθηνών- θα είναι στραμμένα στον γοητευτικό Υπουργό και στην ωραιοτάτη Σοφία... 
 
Όλοι οι άλλοι στη σκιά… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου