Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δελτίο τύπου Σαμαρειτών‏



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Βαλιάνειος αγώνας δρόμου στο Αργοστόλι, η συμμετοχή του κόσμου υπήρξε πολύ μεγάλη και δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ελπίδα για την καθιέρωση του.
Από πλευράς μας προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσο το καλύτερο την διαδρομή τόσο με τους ποδηλάτες μας, όσο με τα πεζά μας τμήματα αλλά και με το ασθενοφόρο.
Ο αγώνας είχε επιτυχία και για το γεγονός του ότι δεν τραυματίστηκε κανένας αθλητής και γενικά δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, όλοι οι Εθελοντές Σαμαρείτες είναι εκπαιδευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όλοι μας ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να συνδράμομε και να βοηθήσουμε οποιονδήποτε θα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας είτε από παθολογικά αίτια αλλά κυρίως από ατύχημα.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους υποστηρίζουν την προσπάθειά μας και σαφώς να αποδείξουμε με την ετοιμότητα μας αλλά και με την συνέπειά μας ότι είμαστε άξιοι αυτής της υποστήριξης.
Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα καλύψουμε υγειονομικά  οποιανδήποτε εκδήλωση μας ζητηθεί.
Τέλος ενημερώνουμε πως στα πλαίσια υποστήριξης του τουρισμού στο νησί μας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών αποφάσισε να παρέχει τις υπηρεσίες του με τμήματα Σαμαρειτών αλλά και με την παρουσία του ασθενοφόρου μας στην προβλήτα πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων, τόσο κατά την αποβίβαση αλλά και κατά την επιβίβαση των τουριστών.
 Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός  Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου