Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕΚΙ


1/4/2011


 Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για ένταξη πρέπει να υποβληθούν μέχρι 24 Μαΐου 2011.
Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν πρόταση:
1. Μεμονωμένες υφιστάμενες και νέες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (που έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν πριν 01/01/2010) και δραστηριοποιούνται σε επιλέξιμους τομείς της Μεταποίησης, των Κατασκευών ,των Υπηρεσιών και του Εμπορίου (υπό την προϋπόθεση ότι οι εμπορικές θα υποβάλουν προς αξιολόγηση και ένταξη εκτός από επενδυτικό σχέδιο και σύμφωνο συνεργασίας κοινών ενεργειών με τουλάχιστον μία πολύ μικρή, μικρή ή μεσαία επιλέξιμη επιχείρηση της περίπτωσης).
2.  Ομάδες υφιστάμενων ή και νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και
3. Υφιστάμενες μεγάλες.
Χρηματοδοτούνται (εκτός των άλλων) οι δαπάνες για:  Μηχανολογικό Εξοπλισμό- Πληροφορική -Πιστοποίηση-Προβολή και προώθηση-Ανάπτυξη εξειδικευμένου προσωπικού και ανθρωπίνων πόρων.
Τα έντυπο υποβολής πρότασης ένταξης και όλα τα σχετικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρουν στους δικτυακούς τόπους www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, www.efepae.gr, www.espa.gr, www.ependyseis.gr/mis.
Αργοστόλι 31/03/11
Ο Πρόεδρος
του Επιμελητήριου
Μιχαλάτος Θεόφιλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου