Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Με ναρκωτικά πλημμύρισε το Ιόνιο

Δεκάδες δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη εντόπισαν λιμενικές αρχές να επιπλέουν στο Ιόνιο. Πιθανώς πετάχτηκαν από κάποιο ταχύπλοο και ξεβράστηκαν στον όρμο Αγίου Ανδρέα στην Ιθάκη
Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, λαθρέμποροι ναρκωτικών επιχείρησαν να πλημμυρίσουν τα Επτάνησα με χασίς με την βοήθεια των… κυμάτων.

Τα δεκάδες δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη που έριξαν στην θάλασσα, προφανώς από τα ανοιχτά με κάποιο ταχύπλοο, βρέθηκαν να… «κολυμπάνε» στον  όρμου του Αγίου Ανδρέα στην Ιθάκη.
Η Ασφάλεια Πατρών είχε την πληροφορία ότι οι λαθρέμποροι θα επιχειρούσαν με αυτό τον τρόπο να στείλουν τα ναρκωτικά στους ντόπιους συνεργάτες τους και ενημέρωσαν την Λιμενική Αρχή της Ιθάκης.
Τα περιπολικά σκάφη δεν άργησαν να εντοπίσουν τα κλεισμένα με μονωτική ταινία και συσκευασμένα σε διαφανές πλαστικό δέματα μέσα στην θάλασσα στην θέση «Αντρί» και τα περισυνέλεξαν.
Συνολικά, μάζεψαν 32 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 78 κιλών και 488 γραμμαρίων, αλλά δεν εντόπισαν τους παραλήπτες ή το σκάφος που τα είχε ρίξει στη θάλασσα.
Στις 2 Φεβρουαρίου είχαν εντοπιστεί πάλι δεκάδες δέματα με άλλα 144 κιλά και 420 γραμμάρια χασίς στην παραλία της Αγίας Ευφημίας, στην περιοχή του Φισκάρδου της Κεφαλονιάς.
Ήταν και αυτά συσκευασμένα με τον ίδιο τρόπο, μέσα σε διαφανές πλαστικό και κλεισμένα με μονωτική αυτοκόλλητη ταινία και όλα δείχνουν ότι τόσο οι «αποστολείς» όσο και οι «παραλήπτες» ήταν οι ίδιοι.  AΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ  news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου