Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!

Απεργούν την Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές

Απεργούν την Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές

Οι ομοσπονδίες δασκάλων, καθηγητών και νοσοκομειακών γιατρών με κοινή ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι «μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την εκποίηση και διάλυση της δημόσιας Παιδείας και Υγείας»

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μαζί με τους συναδέλφους τους των ιδιωτικών σχολείων, απεργούν την Τετάρτη. Παράλληλα συμμετέχουν και αυτοί στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας, μαζί με τους ανθρώπους της Δημόσιας Υγείας.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένο να γίνει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια να μετεξελιχθεί σε πορεία διαμαρτυρίας προς την πλατεία Συντάγματος, το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους δάσκαλοι, καθηγητές και νοσοκομειακοί γιατροί τονίζουν ότι «Ολοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την εκποίηση και διάλυση της δημόσιας Παιδείας και Υγείας», ζητώντας μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση.
Η ΟΛΜΕ που εκπροσωπεί τους καθηγητές γυμνασίων και λυκείων με επιστολή της στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας τονίζει ότι η απώλεια διδακτικών ωρών στα σχολεία από τις απεργίες οφείλεται στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση (περικοπές δαπανών, συγχωνεύσεις σχολείων, κενά σε διδακτικό προσωπικό κ.ά.).
«Για τους εκπαιδευτικούς η πολιτική αυτή δεν είναι μονόδρομος. Η εφαρμογή μιας πολιτικής που θα αξιοποιεί και θα υλοποιεί τις θέσεις και την εμπειρία των εκπαιδευτικών φορέων είναι η μόνη λύση για τη δημόσια εκπαίδευση», υπογραμμίζουν στην επιστολή τους οι εκπαιδευτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου