Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στις 15 Μαΐου ο τελικός

Στις 15 Μαΐου ο τελικός
Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή (29/03) σύσκεψη ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλευρές.
Το «παρών» έδωσαν αξιωματούχοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και η Αστυνομία και άπαντες συμφώνησαν στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Συζητήθηκε επίσης η πρόταση της ΕΟΚ και των δύο «αιωνίων», η αναμέτρηση να γίνει με την παρουσία φιλάθλων, υπολογίζεται μάλιστα πως το παρών θα δώσουν περισσότερα άτομα από τα συνολικά 1.500 που είχαν παρακολουθήσει τον περσινό τελικό. Η ομοσπονδία προτείνει να μοιραστούν από 1.000 εισιτήρια, κάτι που βρίσκει σύμφωνες και τις ΚΑΕ, καθώς αμφότερες θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να οργανώσουν έναν αγώνα αντάξιο των ονομάτων των δύο αντιπάλων, χωρίς παρατράγουδα.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η οποία θα αποφασίσει από κοινού με τη ΓΓΑ, δεσμεύθηκε να απαντήσει, αφού πρώτα ενημερωθεί ο αρχηγός του Σώματος. Ήδη, πάντως, έχει αποφασιστεί τα εισιτήρια να είναι ονομαστικά και να δοθούν σε κατόχους διαρκείας. Δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να γίνει νέα σύσκεψη, στην οποία θα αποφασιστεί τόσο ο τρόπος διεξαγωγής του τελικού όσο και τα μέτρα ασφαλείας.
Συντάκτης:  Onsports Team Μπάσκετ Κύπελλο Ελλάδας:  http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου